FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβ.-Ολυμπιακός Ζαχ. 1-0: Με Κολτσίδα το τρίποντο

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με ένα γκολ του Παντελή Κολτσίδα στο 67΄, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε το συνονόματo της Ζαχάρως με 1-0 το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τη Νίκη, έχοντας 5 νίκες σε 6 αγώνες!

Μια δίκαιη νίκη καθώς η ομάδα του Γιάννη Δούμα είχε φάσεις για γκολ,  όπως στο 5’ όταν ο Αντωνόπουλος από καλή θέση πλάσαρε άουτ, ενώ διαμαρτύρεται για τη φάση του 75ου λεπτού, υποστηρίζοντας πως σε σουτ του Λάμπη Μαρκόπουλου, η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας.

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ στο 25΄ με τον Κουρούβανη, ενώ στο 72΄ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με τον Μαντά.

 

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Σαββανίδης, Χοτζάι, Μ. Μαρκόπουλος, Θ. Τσακοπιάκος (63’ Γεωργίου), Κ. Τσακοπιάκος, Τσουκαλάς, Αντωνόπουλος, Χ. Μαρκόπουλος, Καράμπελας (86’ Λαμπρόπουλος), Κολτσίδας.

Ολυμπιακός Ζ.: Θ. Αλεξανδρόπουλος, Νικολόπουλος, Χριστόπουλος, Φ. Αλεξανδρόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Μπαρτζάκος, Κόσσυφας (61’ Μαντάς), Γκούσκος, Θ. Λαμπρόπουλος (74’ Ρηγόπουλος), Κουρούβανης (83’ Κουτσογιανόπουλος), Χοντάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος