FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ. 0-0: Μοιρασιά στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το χθεσινό παιχνίδι στην Κρέστενα.

 

Ξενοφών και Δόξα κόλλησαν στο μηδέν χθες στο γήπεδο της Κρέστενας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η θέση με 11 βαθμούς. Ο Ξενοφών ήταν πολύ καλύτερος στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 12΄ το σουτ του Μπακατσέλου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κανελλόπουλος και στο 21΄ ο Φώτης Παναγόπουλος έκλεψε τη μπάλα από αριστερά, σέντραρε απέναντι στον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος τετ-α-τετ με τον Κανελλόπουλο πλάσαρε άουτ. Στο 28΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 32΄ δυνατό σουτ του Μπακατσέλου έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Δόξας.

 

Φάσεις εκατέρωθεν στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη, το ματς ήταν πιο ισορροπημένο, με τους «αετούς» να απειλούν αρκετές φορές και αυτοί. Στο 56΄ σουτ του Λιούρη απομάκρυνε ο Κουτρουμπής, στο 59΄ ο Μιλοσέσκι έπιασε δυνατό σουτ και ο Κανελλόπουλος απομάκρυνε με τα πόδια και στο 64΄ σουτ του Μηλαδόπουλου έδιωξε ο Κουτρουμπής. Στο 68΄ σουτ του Γούρμου από καλή θέση μέσα στην περιοχή πέρασε άουτ. Στο 90΄ απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι, απομάκρυνε ξανά ο Κανελλόπουλος και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η Δόξα είχε κεφαλιά του Αθανασόπουλου που δεν βρήκε στόχο.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Ζαπάντης, Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Αλεξόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σακέλλης (55΄ Μυλωνάς), Παναγόπουλος (65΄ λ.τρ. Ζωγόπουλος), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Δόξα: Κανελλόπουλος, Σιούλας (25΄ Χοτζάι), Μαργαρώνης, Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Δημητρόπουλος (66΄ Σδρόλιας), Μηλαδόπουλος (88΄ Νεκίτι), Παντελής, Παπαδάτος (90΄ Αθανασόπουλος), Γούρμος.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος