FOLLOW US: facebook twitter

Παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία του Πύργου!

Ημερομηνία: 17-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

xmas-plateia-xorio

Σε χώρα του παραμυθιού, μετατράπηκε η κεντρική πλατεία Πύργου καθώς χθες άνοιξε τις πύλες του, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο χιονισμένο χωριό στήθηκε στην πλατεία, από το ύψος του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου έως και το Επαρχείο, φιλοξενώντας όχι μόνο το σπίτι του Αι Βασίλη και τον αγαπημένο κοκκινοσκούφη παππού των μικρών παιδιών αλλά και το σπιτάκι που θα στεγάζει το  Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου για να μπορούν οι λιλιπούτειοι να στείλουν τα γράμματα με τις επιθυμίες τους!

xmas-plateia-karousel

Ένα φανταστικό καρουσέλ έχει τοποθετηθεί ανάμεσα στο τρενάκι και τα στολισμένα με πολύχρωμα λαμπιόνια δέντρα, ενώ ένα τεράστιο παγοδρόμιο, αναμένεται να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι ελεύθερη για όλους, ωστόσο στα διάφορα παιχνίδια (καρουσέλ, τρενάκι, παγοδρόμιο) θα υπάρχει αντίτιμο για όσους μικρούς και μεγάλους θέλουν να συμμετάσχουν.

Μάλιστα, από βδομάδα, το γραφείο Παιδείας του Δήμου Πύργου σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΠ θα μοιράσουν 8.000 δωρεάν προσκλήσεις για συμμετοχή στα παιχνίδια, στους μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου.

Το σύνθημα για τη μετάβαση στο χριστουγεννιάτικο παραμύθι, δόθηκε χθες το απόγευμα με πολύ μουσική και πολλά χάπενινγκ.

Το χριστουγεννιάτικο χωριό θα παραμείνει μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος