FOLLOW US: facebook twitter

Χριστούγεννα στο πάρκο ΣΠΚ

Ημερομηνία: 17-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

xmas-spk1

Ατμοσφαιρική πρεμιέρα των εκδηλώσεων χθες το απόγευμα

Ξεκίνησαν χθες οι Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις του δήμου Πύργου στο Πάρκο ΣΠΚ, με στόχο να γιορτάσουν μικροί και μεγάλοι τις ημέρες αυτές σε ένα χώρο ευφάνταστα στολισμένο, κατάλληλο για να δημιουργήσει γιορτινή ατμόσφαιρα.

xmas-spk2

Στο πάρκο λειτουργεί και παζάρι με κιόσκια που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές των σχολείων του δήμου, ενώ σημαντική είναι και η συμμετοχή των προσκόπων, που παρουσίασαν δράσεις για να ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά. Το κοινό, μικροί και μεγάλοι παρά το κρύο έδωσαν το «παρών» σε αυτή την πρώτη ημέρα.

xmas-spk3

Χθες το απόγευμα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Φιλαρμονική Πύργου «Απόλλων» που παιάνισε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τη σκυτάλη πήραν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Πύργου με τη συνοδεία μουσικών που ερμήνευσαν κάλαντα και άλλα γιορτινά τραγούδια, μετά την ομιλία της αντιδημάρχου Πύργου Ανδριάνας Αγγελακοπούλου. Τη συνέχεια έδωσαν τα μέλη του συλλόγου γυναικών «Οι Πυργιώτισσες» με χορούς και η χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Πύργου στο φινάλε της ημέρας.

xmas-spk4

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής: ώρα 17:30: Ποιήματα και τραγούδια από τα μέλη του ΚΑΠΗ του δήμου και από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της πόλης, σκετς, ποιήματα και τραγούδια.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00: Μουσική, τραγούδια και χοροί από το Σύλλογο Κρητών Ν.Ηλείας.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος