FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Γ.Ν. Ηλείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με στόχο την μεταφορά εμπειρίας και την ανάπτυξη συνεργειών

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:

Με στόχο την μεταφορά εμπειρίας και την ανάπτυξη συνεργειών, αντιπροσωπεία του Γ.Ν. Ηλείας- Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας που πρωτοπορεί με τις δράσεις και παρεμβάσεις του.

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε ο Διοικητής του ΓΝ Ηλείας Κων/νος Διαμαντόπουλος, η Προστ. Υπ/νσης Διοικητικής Οικονομικής Υπηρεσίας  Μαρία Μάλλιου και ο Προιστ. Υπ/νσης Τεχνικής Υπηρεσίας Μιχάλης Κωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε συνάντηση εργασίας τόσο με το Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γεώργιο  Μπέζο όσο και με στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και του τμήματος  Προμηθειών.

Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η μεταφορά εμπειρίας και η ανάπτυξη συνεργειών σε δύο κυρίως ενότητες. Η πρώτη αφορούσε τις παρεμβάσεις μείωσης του ενεργειακού κόστους  και η δεύτερη την αυτοπαραγωγή οξυγόνου για ιατρική χρήση. Και στις  δύο αυτές ενότητες το Νοσοκομείο Καλαμάτας πρωτοπορεί δείχνοντας το δρόμο και στις υπόλοιπες Νοσηλευτικές μονάδες.

«Το Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει αναπτύξει σημαντικές δράσεις στο πεδίο της μείωσης του ενεργειακού κόστους και της εξοικονόμησης σημαντικών οικονομικών πόρων με την αυτοπαραγωγή οξυγόνου για ιατρική χρήση» τόνισε ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας κ. Διαμαντόπουλος υποστηρίζοντας ότι με την επίσκεψη τους στην Καλαμάτα, έλυσαν αρκετές από τις απορίες τους σχετικά με τις παρεμβάσεις μείωσης του ενεργειακού κόστους αλλά και της αυτοπαραγωγής οξυγόνου. «Εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού του ταξιδιού. Τον περασμένο Ιούλιο αποκτήσαμε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης και τη διαχειριστική ικανότητα για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Η εμπειρία της Καλαμάτας είναι πολύτιμη για εμάς. Το συγκεκριμένο Νοσοκομείο αποτελεί ένα πετυχημένο παράδειγμα για το πώς ένα περιφερειακό Νοσοκομείο μπορεί να μεταμορφωθεί όταν υπάρχει όραμα, σχέδιο και στήριξη από την τοπική κοινωνία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος