FOLLOW US: facebook twitter

Ξανά απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Την Διοίκηση του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού, προειδοποιεί ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Α. Δερβός για την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, διαφορετικά θα χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα που προβλέπονται.

 

Απλήρωτοι παραμένουν για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού και με ανακοίνωση τους προειδοποιούν την Διοίκηση του Οργανισμού ότι αν μέχρι την Παρασκευή δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου, θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα νόμιμα μέσα που η νομοθεσία προβλέπει. Όπως τονίζουν, η κατάσταση του Οργανισμού είναι τραγική και οι ίδιοι παρά τις αντίξοες συνθήκες εξακολουθούν να εργάζονται προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους καλλιεργητές εν μέσω αρδευτικής περιόδου.

Η ανακοίνωση που υπογράφεται από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων, έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων στον Γ.Ο.Ε.Β. Π/Α κατά την έκτατη συνεδρίαση του  σήμερα Δευτέρα  7/8/2017 και με αφορμή ότι για μια ακόμη φορά δεν έχουμε πληρωθεί τα δεδουλευμένα μας των Μηνών Ιουνίου και Ιουλίου  αποφάσισε να ενημερώσει κατά πρώτον  τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Οργανισμού και κατ΄ επέκταση όλους τους ενδιαφερόμενους (προέδρους και τα Δ.Σ. των ΤΟΕΒ) και να  τους  επιστήσουμε  την προσοχή  ότι η  κατάσταση που έχει περιέλθει ο Οργανισμός, είναι  ΤΡΑΓΙΚΗ.

Εμείς οι ελάχιστοι εναπομείναντες εργαζόμενοι και με τις πιο αντίξοες συνθήκες δίνουμε μεγάλο καθημερινό αγώνα δουλεύοντας χωρίς ωράριο όλο το 24/ωρο (χωρίς καμία παραπάνω  αμοιβή)  προκειμένου και αυτή ή αρδευτική περίοδος να τελειώσει χωρίς προβλήματα προς όφελος των αρδευτών και της παραγωγής τους και μέχρι τώρα  καταφέρνουμε πάρα πολύ καλά.

Πρέπει να ξέρετε κε Πρόεδρε του ΓΟΕΒ ότι εκτός από εργαζόμενοι, είμαστε και οικογενειάρχες με  ευθύνες, με υποχρεώσεις,  και ανάγκες έναντι των οικογενειών μας, οι οποίες δεν περιμένουν, και επειδή  γνωρίζουμε, και δεν παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο Οργανισμός τους μοναδικούς πόρους εσόδων  που έχει είναι το μέρος των εισπράξεων  από τους ΤΟΕΒ, οι οποίοι πολλοί από αυτούς δεν έχουν αποδώσει (ως όφειλαν) στον ΓΟΕΒ.

Μετά από όλα αυτά το Δ.Σ. του Σωματείου μας αισθανόμενο την μεγάλη ευθύνη και υπευθυνότητα έναντι των εργαζομένων συναδέλφων τους ομόφωνα αποφάσισε ότι αν μέχρι την Παρασκευή 11/8/2017 δεν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα μας, των Μηνών Ιουνίου και Ιουλίου  θα βρεθούμε στην δυσάρεστη θέση  να χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που η νομοθεσία προβλέπει, και δεν θα έχουμε εμείς πλέον καμία ευθύνη για τα δυσάρεστα γεγονότα για την αγροτική οικονομία, του Νομού μας, που θα ακολουθήσουν  αφού βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της αρδευτικής περιόδου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος