FOLLOW US: facebook twitter

Ο Παναγιώτης Φλέσσας νέος πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου στο δήμο Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 06-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

dimairesies-olymbia

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της  Κυριακής  05 Μαρτίου οι δημαιρεσίες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Κατά την εκλογική διαδικασία που ακολουθήθηκε μετά την σύγκλιση του ΔΣ από τον πρώτο σε ψήφους δημοτικό σύμβουλο από την παράταξη της πλειοψηφίας Πέτρο Γιαννακόπουλο στην θέση του Προέδρου του ΔΣ εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Φλέσσας. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε η δημοτική σύμβουλος Άννα Παπαίωάννου – Γεωργακοπούλου και Γραμματέας ο  δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Χρυσανθακόπουλος.

Οι επιτροπές

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι εξής: Γιώργος Κρέζος , Αντωνοπούλου Ρόη, Αρβανίτης Βασίλης και Μαρούντας Νίκος από την πλειοψηφία και Γιώργος Αηδόνης και Μαρία Πάτση από την αντιπολίτευση. Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Αντώνης Χρυσανθακόπουλος, Γιώργος Παναγόπουλος και Φώτης Κωσταριάς από την πλειοψηφία και Γιάννης Αλεξανδρόπουλος και Δημήτρης Δημητρόπουλος από την αντιπολίτευση.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκαν ως τακτικά μέλη οι εξής: Αριστείδης Παναγιωτόπουλος,  Γιώργος Παναγόπουλος, Φώτης Κωσταριάς και Γιάννης Πανούτσος από την πλειοψηφία καθώς και Δημητρόπουλος Δημήτρης και Αντώνης Μουζής από την αντιπολίτευση. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Αντώνης Χρυσανθακόπουλος,  Γιώργος Κρέζος και Παναγιώτης Κανελάκης  από την πλειοψηφία Αντρέας Μπενέτσης και Αντώνης Σοφιανός από την αντιπολίτευση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος