FOLLOW US: facebook twitter

Ο Λάκης Παπαδόπουλος στο Κατάκολο σε συναυλία του στο Epihotel Οδυσσέας

Ημερομηνία: 22-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Λάκης Παπαδόπουλος έρχεται για μία και μοναδική βραδιά, να τραγουδήσει σ’ ένα μαγευτικό περιβάλλον στην πισίνα του ξενοδοχείου Οδυσσέας στο Κατάκολο, σήμερα Σάββατο  22 Ιουλίου  και ώρα 22:30. Μαζί με την Ευδοκία Ράπτη, θα τραγουδήσουν επιτυχίες του, όπως τη «Γυριστρούλα», το «Τσίχλα δίχως ζάχαρη», το «Παλτό»κ.ά

Ο Λάκης Παπαδόπουλος γιορτάζει φέτος τριάντα εφτά  χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι  και θεωρείται ένα από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, o «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ» μελοποίησε Έλληνες και ξένους ποιητές, συνδύασε τους ήχους της ροκ με λαϊκά ακούσματα και συνεργάστηκε με σπουδαίους ερμηνευτές, υπογράφοντας τραγούδια διαχρονικά: «Σερενάτα», «Ήσυχα βράδια», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Κουρσάρος», «Παράξενη γιορτή» κ.ά. Ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την εφηβική του διάθεση. Απόψε λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο Κατάκολο.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 5 Αυγούστου,θα επισκεφθεί την πισίνα του ξενοδοχείου Οδυσσέας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο Πασχάλης, σε μια ροκ βραδιά με επιτυχίες της δεκαετίας του -60 και του -70.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2621401171


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος