FOLLOW US: facebook twitter

Πέπλο θλίψης στα Λεχαινά…: ‘Έφυγε» στα 48 του μόλις χρόνια ο Χαράλαμπος Μέτσος

Ημερομηνία: 22-07-2017 | Συντάκτης:

Σε ηλικία μόλις 48 ετών “έφυγε” από τη ζωή την Πέμπτη αργά το βράδυ, ο Χαράλαμπος Μέτσος από τα Λεχαινά, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε όλη την τοπική κοινωνία.  Έσβησε έτσι, σχεδόν ξαφνικά, σε  νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε από μια χειρουργική επέμβαση.

Εξαιρετικός άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πολύ αγαπητός σε όλους, η «ψυχή» των Λεχαινών, με μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα, ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής και του Εθιμοτοπικού Ομίλου της περιοχής, πάντα μπροστά σε όλες τις εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις, άριστος επαγγελματίας με δική του επιχείρηση επιγραφών.

Ο Μπάμπης όπως οι φίλοι τον τον φώναζαν, είχε μια υπέροχη οικογένεια, ήταν πατέρας δύο αγοριών 12 και 14 χρονών και μάλιστα είχε μυήσει τους γιούς του στον κόσμο της μουσικής όπου ανήκε και ο ίδιος  και ήταν όλοι μαζί μέλη της Φιλαρμονικής, ένα όνειρο που έκανε πραγματικότητα. Να παίξει με τους γιούς του στην μπάντα της Φιλαρμονικής την οποία υπηρέτησε από δέκα χρονών παιδί!

Την τελευταία του αυτή φωτογραφία, πόσταρε και στο fb ο φίλος του αντιδήμαρχος Λεχαινών Ανδρέας Μίγκος που τον αποχαιρέτισε με πόνο ψυχής γράφοντας:

“Μερικές φορές δεν μπορείς να εκφράσεις με λόγια αυτά που νιώθεις. Και πως να μπορέσω Μπάμπη να δεχτώ ότι δεν θα είσαι πια μαζί μας? Σαν ψέματα μου φάνηκε αυτό που μου είπαν. Δεν το πίστεψα΄΄ Ηταν όμως αλήθεια. Ξεκίνησες μια ζωή 48 χρόνια πριν και πριν κάλα κάλα νιώσεις τι γίνεται έχασες τη φυσική σου μανά μόλις ενός έτους.. Από 12 μέχρι 14 ετών πέρασες μεγάλα προβλήματα με την υγεία σου.

Τα ξεπέρασες και συνέχισες. Έκανες οικογένεια με ένα φοβερό κορίτσι και δύο υπέροχα παιδιά που τα υπεραγαπούσες. Και τώρα που είχες αρχίσει να απολαμβάνεις τους κόπους μιας ζωής , έγινε αυτό. Σίγουρα η φύση, οι δυνάμεις του σύμπαντος ήταν πολύ άδικες μαζί σου. Σε αποχαιρετώ με πολύ πόνο. Η ζωή της Φιλαρμονικής που υπηρέτησες επί 38 χρόνια, η καθημερινότητα μας δεν θα είναι πια η ίδια.

Ούτε εμείς θα είμαστε ίδιοι χωρίς εσένα. Αντίο φίλε αγαπημένε. Αντίο αδελφέ Μπάμπη.. Η φωτογραφία που μου ζήτησες να σου βγάλω την 25η Μαρτίου όταν έκανες πραγματικότητα το όνειρο σου να παίζεις μαζί με τα παιδιά σου).

Το ακόλουθο ψήφισμα για τον θάνατο του Μπάμπη Μέτσου εξέδωσε η Φιλαρμονική Λεχαινών

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φιλαρμονικής Λεχαινών συνεδρίασε εκτάκτως μόλις πληροφορήθηκε τον απροσδόκητο θάνατο του Μπάμπη Μέτσου , επί 38 χρόνια μουσικού της Φιλαρμονικής Λεχαινών και επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και ομόφωνα αποφάσισε τα εξής
1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια ολόκληρης της Φιλαρμονικής Λεχαινών στην οικογένεια του με την ελπίδα ότι ο χρόνος θα κάνει μια τέτοια τεράστια απώλεια λιγότερο οδυνηρή.
2. Να ματαιώσει την σημερινή προγραμματισμένη συναυλία στο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών της Ναυπάκτου
3. Να παρακολουθήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο την εξόδιο ακολουθία
4. Να καταθέσει χρηματικό ποσόν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη μνήμη του.
5. Να συνοδεύσει ολόκληρη η μπάντα με πένθιμα εμβατήρια την κηδεία , αποδίδοντας ύστατο αλλά και ελάχιστο φόρο τιμής στον Μπάμπη Μέτσο.

Ο αγαπημένος μας Μπάμπης υπηρέτησε πιστά επί 38 χρόνια τη Φιλαρμονική Λεχαινών και από τη θέση του Μουσικού και ως μέλος του Δ.Σ ενώ ήταν ο παλιότερος ενεργός παίκτης στο Σύλλογο.

Στη μνήμη μας θα παραμείνουν άσβεστες οι μνήμες από όλα αυτά που ζήσαμε μαζί , όλα αυτά τα χρόνια και θα συνοδεύουν τις σκέψεις μας και τις αναμνήσεις μας στο μέλλον..
Έτσι θα μείνει αιώνιος στις καρδιές και την ψυχή μας , γιατί ο άνθρωπος δεν πεθαίνει όταν « φεύγει» αλλά όταν ξεχνιέται..Κι εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ…

Θα μας λείπει κάθε στιγμή, κάθε ημέρα , σε κάθε εκδήλωση και όλα θα είναι πολύ διαφορετικά χωρίς αυτόν.
Καλό ταξίδι αγαπημένε φιλε, αγαπημένε αδελφέ Μπάμπη ,στις γειτονιές των Αγγέλων..Φρόντισε να μαγέψεις κι αυτούς με το μαγικό σου τύμπανο..» Ψήφισμα για τον θάνατό του Μπάμπη Μέστου εξέδωσε ς και ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία των Λεχαινών, αποχαιρέτισε με απέραντο πόνο τον Μπάμπη Μέτσο χθες το απόγευμα στον Άγιο Δημήτριο Λεχαινών, όπου έγινε και η κηδεία του, ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψε με πένθιμα εμβατήρια η μπάντα της Φιλαρμονικής Λεχαινών που ήταν και το δεύτερο σπίτι του…

Η Πρωϊνή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και όλους τους αγαπημένους του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος