FOLLOW US: facebook twitter

Οι τρεις Σύλλογοι του Ελαιώνα έκοψαν τις πίτες τους σε κοινή εκδήλωση: Ευχές να συνεχίσουν όλοι τη δράση τους

Ημερομηνία: 31-01-2018 | Συντάκτης:

Μια ξεχωριστή βραδιά για την Τ.Κ Ελαιώνα του δήμου Πύργου, ήταν εκείνη του Σαββάτου, όπου όλα μαζί τα σωματεία του χωριού, έκοψαν σε μια μεγάλη κοινή  εκδήλωση τις πρωτοχρονιάτικες πίτες τους. Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Όμιλος ‘ΔΟΞΑ’ και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ελαιώνα «Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ».

Στο ξεκίνημα της γιορτής τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της Τ.Κ Ελαιώνα κ. Κωνσταντίνος Μπαμπίλης  , τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και ευχήθηκε υγεία, χαρά και προκοπή για το νέο έτος. Στην συνέχεια εκ μέρους των Συλλόγων πήραν τον λόγο ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου κ. Αλέξης Καραντώνης, ο Γραμματέας του Α.Ο ΔΟΞΑΣ κ. Κώστας Κούλης και εκ μέρους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών ο κ. Ανδρέας Πλακούδας που και εκείνοι με την σειρά τους έδωσαν τις ευχές του για τον νέο χρόνο και ο καθένας εξ αυτών έκανε έναν σύντομο απολογισμό της δράσης του Συλλόγου του για το 2017.

Την πίτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος που πάντα δίνει το «παρών» σε όλες τις εκδηλώσεις του Ελαιώνα και ο οποίος με πατρικές ευχές και αφού συνεχάρη τους συλλόγους για την δράσης τους έκοψε τις τρεις πίτες. Σύντομοι χαιρετισμοί έγιναν και από άλλους προσκεκλημένους στην εκδήλωση, από τον πρόεδρο του Δ.Σ Πύργου κ. Δημήτρη Μεσσαλά, τον επικεφαλής της Δ.Π ΑΝΑΣΑ κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου . κ. Νίκο Κατσαρό, την Δ/ντρια του σταθμού Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πύργου κ. Κωνσταντίνα Πανέτα, την περιφερειακή σύμβουλο κ. Εύη Γεωργοπούλου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας κ. Άρη Κουλούρη.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι η παρουσία των κατοίκων του Ελαιώνα και  των Αγίων Αποστόλων ήταν εντυπωσιακή, βεβαίως πολλοί ήταν και οι παρόντες εκπρόσωποι  της αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων και όλοι ευχήθηκαν οι Σύλλογοι να συνεχίσουν το έργο τους και να έχουν μια δημιουργική χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος