FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ενιπέας 0-2: Διπλό στο Ενωσιακό

Ημερομηνία: 23-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας έσπασε την έδρα της Θύελλας, εκεί όπου είχε 3 νίκες σε ισάριθμα ματς. Κέρδισε 2-0 και αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Νίκου Γκρίλλα. Ο Ενιπέας έφτασε πρώτος κοντά σ το γκολ στο 15’ με το δυνατό σουτ του Καραχάλιου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παππά.

Το γκολ για τους πράσινους  ήρθε στο 45’ με δυνατό σουτ  του Τριανταφύλλη έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να υπερέχουν  και «κλείδωσαν» το τρίποντο στο 50’ όταν ο Παπαγεωργίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παππά και ο Τσαντίλης από την άσπρη βούλα σημείωσε το τελικό 0-2.

Η Θύελλα ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοζοκάρου με απευθείας κόκκινη στο 79’ για εξύβριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό ματς ήταν το τελευταίο του Τριανταφύλλη με την φανέλα του Ενιπέα, καθώς θα συνεχίσει σε ομάδα Γ’ Εθνικής της Κρήτης και ο σύλλογος τον ευχαριστεί για την προσφορά του.

 

Θύελλα: Παππάς, Παπαγεωργίου, Κοζοκάρου, Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Παπαδάτος (55’ Παργινός), Νεοφώτιστος (50’ Καλαντζής), Γιούρτας (82’ Διαμαντάκος), Κουβελιώτης (82’ Μπίρμπας), Έλιοτ.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Δαβουρλής (24’ λ.τ.ρ Τσίγκρηλας Δ.), Γκρίλλας (76’ Γκουβέρος), Τριανταφύλλης (72’ Μπιλάι), Τσίγκρηλας Π., Παπαγεωργίου, Καραχάλιος (81’ Γαλανόπουλος) .


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος