FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ενιπέας Λαντζοΐου 4-2: Νίκη για πρωτιά, «φωνάζει» ο Ενιπέας

Ημερομηνία: 27-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Φάση από το παιχνίδι του Σαββάτου στη Γαστούνη.

 

Η Νίκη Τραγανού, χωρίς τον τραυματία Γεωργιόπουλο, νίκησε σε άλλο ένα φετινό ντέρμπι, τον Ενιπέα Λαντζοΐου αυτή τη φορά, με 4-2 στο γήπεδο Γαστούνης και πολύ δύσκολα θα χάσει την 1η θέση που ισοδυναμεί με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Ο Ενιπέας ήταν καλός το Σάββατο, έβαλε δύσκολα στους «μπλε» και φωνάζει για τη διαιτησία και το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο η Νίκη έκανε το 3-2 στο 78΄.

Στο 3΄ο Δημήτρης Κολοτούρος έκανε το πλασέ, αλλά απέκρουσε ο Μικελόπουλος και στο 7΄ο Ενιπέας ισοφάρισε τις ευκαιρίες με  κεφαλιά του Παπαγεωργίου που πέρασε άουτ.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 22΄ με πλασέ του Δούλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Όμως στο 25΄, από σέντρα του Παπαγεωργίου και κεφαλιά του Τριανταφύλλη, έγινε το 1-1. Ο Μπράβος απάντησε άμεσα λίγα λεπτά αργότερα, με πλασέ (2-1) και η Νίκη έφτασε κοντά στο 3-1, όταν από σέντρα του Παρασκευόπουλου από δεξιά, ο Δ. Κολοτούρος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μικελόπουλου. Στο τέλος του α΄ ημιχρόνου, ο Ενιπέας έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει. Στο 44΄ ο Τσαντίλης βγήκε τετ-α-τετ, έκανε το πλασέ και έδιωξε με τα πόδια ο Αντωνόπουλος και στο 45΄, από σέντρα του Βαγγόπουλου από αριστερά, ο Τριανταφύλλης έκανε την κεφαλιά, η οποία έφυγε άουτ.

2-2 στο 55΄ και πέναλτι

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, στο 55΄ ήρθε εν τέλει η ισοφάριση 2-2 με σουτ του Δαλαβούρα και τον Αντωνόπουλο να κάνει κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας. Στη συνέχεια η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της και στο 66΄ ο Μικελόπουλος απέκρουσε το σουτ του Καλογερόπουλου. Στο 73΄ ο Ενιπέας ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Δούλου και στο 78΄ έγινε η φάση του αμφιλεγόμενου πέναλτι που σφύριξε ο διαιτητής Κυριαζής υπέρ του Γιάννη Παρασκευόπουλου σε διεκδίκηση της μπάλας!

Με εύστοχο χτύπημα ο Νίκος Κολοτούρος έκανε το 3-2 και στο 88΄ ο Ενιπέας έφτασε κοντά στο γκολ με τον Καραχάλιο (έπιασε αέρα από πλεονεκτική θέση). Στις καθυστερήσεις, έπειτα από κακή συνεννόηση άμυνας και τερματοφύλακα, η μπάλα πήγε προς την εστία, για να έρθει ο Κασσιανός να βάλει την κόντρα και να τη σπρώξει στα δίχτυα για το τελικό 4-2.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (80΄Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος (85΄Σαραντούλιας).

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Κύτταρης, Δαλαβούρας (62΄Καραχάλιος), Τσαντίλης, Κωτσάκης, Τριανταφύλλης, Γκρίλλας (81΄Γαλανόπουλος), Δ. Τσίγκρηλας, Π. Τσίγκρηλας (70΄Δαβουρλής), Παπαγεωργίου, Βαγγόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος