FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη για τελικό!

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νίκη Τραγανού-Δόξα Ν.Μ: 2-0

Η ομάδα του Θ. Λούρμπα κέρδισε τη Δόξα και πάει το Σάββατο  στη Ν.Μανολάδα για δύο αποτελέσματα

Η Νίκη Τραγανού έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 Κατηγορίας, μετά τη χθεσινή «καθαρή» νίκη της επί της Δόξας Ν.Μανολάδας με 2-0. Πλέον, η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα θέλει ένα βαθμό στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, το Σάββατο στη Ν.Μανολάδα, ενώ η Δόξα θέλει μόνο νίκη για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η Νίκη Τραγανού μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 15ο λεπτό. Ο Καλογερόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Γεωργιόπουλος (φωτό) με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά μετά η Δόξα έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Λιβάνης σέντραρε, ο Καζαντζής έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Ψυχογιός βρήκε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα, αυτή προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι για να απομακρύνουν τελικά  οι γηπεδούχοι. Στο 20΄ ο Καλογερόπουλος, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά ο  Άγγελος Κανελλόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 35΄ είχαμε ένα σουτ του Αυγερινού από το ύψος της μεγάλης περιοχής που πέρασε άουτ και αυτή ήταν η τελευταία φάση για  το α΄ ημίχρονο.

 

Το καθάρισε ο Δούλος

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47΄,  μετά από κόρνερ του Ν. Κολοτούρου και αδυναμία των παικτών της Δόξας να διώξουν, η μπάλα στρώθηκε στο Δούλο και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε γερά τις βάσεις της νίκης για την ομάδα του (2-0). Οι «μπλε» με ανεβασμένη πλέον ψυχολογία, συνέχισαν να επιτίθενται και στο 54΄ ο Νίκος Κολοτούρος είχε σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή, στην αγκαλιά του Κανελλόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα σε αντεπίθεση ο Γεωργιόπουλος από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από τα δοκάρια και στο 67΄ λίγο έλειψε να γίνει το 3-0. Ο Καλογερόπουλος επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Κανελλόπουλος απέκρουσε, ο Δημήτρης Κολοτούρος πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας κράτησε το 2-0.

Στο 84΄ σε σέντρα του Κ.Σ. Δημητρόπουλου, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι αμυνόμενου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής Σταθόπουλος, όμως,  έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Νίκη Τραγανού: Ψυχογιός, Χ. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (85΄ Γιαννακόπουλος), Δούλος (89΄ Δ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (83΄ Σαραντούλιας), Ν. Κολοτούρος.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας (58΄ Παρασκευόπουλος), Αυγερινός, Σοφιανόπουλος, Αλ. Κανελλόπουλος, Κ.Π. Δημητρόπουλος (37΄ Κολτσίδας), Κ.Σ. Δημητρόπουλος, Καζαντζής, Αντωνόπουλος, Λιβάνης, Μηλαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος