FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπερή εκδήλωση…

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

gouvitsa

Κοπή πίτας, βραβεύσεις και αποκριάτικος χορός από τον Αστέρα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστέρα Αμαλιάδας, στο club «Room», στον Πεζόδρομο Αμαλιάδας, σε μια εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση, με πολλές βραβεύσεις σε ανθρώπους που είτε έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο σύλλογο είτε ενισχύσουν τον Αστέρα πολλά χρόνια τώρα αλλά και στη φετινή του προσπάθεια στη Γ΄ Εθνική. Ακολούθησε ο αποκριάτικος χορός των «βυσσινόλευκων», με ζωντανή μουσική από τον Κώστα Μαρτάκη και το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

dimarxos

Την εκδήλωση παρουσίασε η Βιβή Αντωνοπούλου, η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και μετέφερε το μήνυμα της διοίκησης του συλλόγου, το οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων: «Απόψε είναι μία πολύ σημαντική βραδιά για τον Αστέρα. Βάλαμε τα καλά μας για να σας υποδεχτούμε και να τιμήσουμε όλους εκείνους που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. Η ωραία και ιστορική Αμαλιάδα έχει ως σύμβολο της, εδώ και 70 χρόνια τον Αστέρα της καρδιάς μας. Εδώ λοιπόν γιορτάζουμε την ιστορία μας μαζί με φίλους και χτίζουμε ένα καινούργιο μέλλον για το σύλλογο…
Θεωρούμε απαραίτητο να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο, κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, για τη συμμετοχική συνεισφορά του στην ομάδα και τον καλούμε να συνεχίσει να μας βοηθά στο δύσκολο έργο μας. Στη συνέχεια ευχαριστούμε όλους, φανερούς και αφανείς ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα καθώς και τον κόσμο, τον απλό λαό του συλλόγου. Στεκόμαστε ιδιαίτερα στους πολλούς χορηγούς, γιατί με τη δική τους βοήθεια, μπορούμε να συνεχίζουμε την δύσκολη προσπάθεια μας…».

nipergialis

Οι βραβεύσεις

Ο Αστέρας, μέσω των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας, βράβευσε όπως προείπαμε, πρόσωπα τα οποία έχουν προσφέρει πολλά στο σύλλογο. Τα πρόσωπα αυτά, ήταν τα εξής: Χριστοδουλόπουλος Χρήστος (Δήμαρχος Ήλιδας)
Κουλούρης Άρης (πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας), Μπεβούδας Χρήστος (μεγάλος χορηγός-ΑΒ Βασιλόπουλος), Αγγελής Βαγγέλης (τεχνικός διευθυντής) Γκουβίτσα Ρούλα (πρώην πρόεδρος του συλλόγου), Τραγουστής Χρήστος (πρώην πρόεδρος), Λυμπέρης Νίκος (πρώην πρόεδρος), Σταυρούλιας Κώστας (ο πάλαι ποτέ εμβληματικός αρχηγός της ομάδας), Παπαγεωργίου Θανάσης (επιχειρηματίας), Παπαδάτος Ανδρέας (πρώην πρόεδρος), Αθανασούλης Βαγγέλης (μέλος της διοίκησης), Νιπεργιάλης Βασίλης (επιχειρηματίας και πρώην προπονητής του Κοροίβου), Αποστολίδης Σπύρος (φροντιστής της ομάδας), Υιοί Σπύρου Θλιβερού (επιχειρηματίες), Βυθούλκας Αναστάσης (επαγγελματίας).

*Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν στην όμορφη εκδήλωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot