FOLLOW US: facebook twitter

Χάνσελ&Γκρέτελ στις 4 Μάρτη στον Πύργο

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

paidiki-skini-xansel-gretel-purgos

Στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου από την Παιδική σκηνή του Γ. Χριστόπουλου σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα

Το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ» παρουσιάζει η παιδική σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, το Σάββατο 4 Μαρτίου (ώρες 5.30 & 7.30) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Η εν λόγο παιδική σκηνή σκηνή επισκέπτεται την πόλη μας για 11η συνεχή χρονιά, πάντα με μεγάλη επιτυχία, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η πρεμιέρα του έργου το οποίο θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα γίνετε στη Πόλη μας!

Και το φετινό έργο της παιδικής σκηνής του Γιάννη Χριστόπουλου φέρει την υπογραφή τριών κορυφαίων ανθρώπων του θεάτρου,όπου ο καθένας απ’ το δικό του πόστο έδωσε το καλύτερο του εαυτό για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στη σκηνή.

Εισιτήρια της παράστασης προπωλούνται: Πύργος βιβλιοπωλείο ΚΟΡΚΟΛΗΣ & Αμαλιάδα Κατάστημα Ηλεκτρικών Συσκευών “ΠΑΡΡΑΣ”. Τιμές εισιτηρίων προπώληση 8€ – Ταμείο 10€ – Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.

Η σκηνοθεσία λοιπόν, είναι του Χάρη Ρώμα, ο οποίος ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το παιδικό θέαμα ενώ ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει κάνει και τη διασκευή του έργου μαζί με τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη.

Το έργο έντυσε μουσικά ο Γιάννης Ζουγανέλης ενώ τους ηθοποιούς χορογράφησε ο μοναδικός Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο σκηνοθέτης του έργου Χάρης Ρώμας σημειώνει για την παράσταση: «Το μήνυμα που φιλοδοξούμε να περάσουμε στα παιδιά είναι ότι στην πάλη ενάντια στο κακό 

η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας».

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση με σειρά εμφάνισης είναι:

ΧΑΝΣΕΛ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΣΚΙΝΤΖΗΣ

ΓΚΡΕΤΕΛ: ΕΛΕΝΑ ΚΑΛΗΓΕΡΗ

ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΝΙΜΠΑΛΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΝΗ

ΓΑΤΟΣ ΦΡΕΝΤΟ: ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος