FOLLOW US: facebook twitter

Φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στο Καρναβάλι Λεχαινών!

Ημερομηνία: 01-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

karnavali-lexainon5

Με κοσμοπλημύρα και πολλές συμμετοχές καρναβαλιστών και αρμάτων

Τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό σε μια φαντασμαγορική και πανηγυρική  ατμόσφαιρα,  χθες αργά το απόγευμα, σήμαναν την λήξη του Λεχαινιτικου καρναβαλιού, που ήταν από τα καλύτερα που εχουν διοργανωθεί ποτέ! Σε κέφι, σε συμμετοχή, σε αριθμό καρναβαλιστών και αρμάτων, σε φαντασία και δημιουργικότητα  και κυρίως σε γιορτινή διάθεση, αποζημιώνοντας τον κόσμο που παρακολούθησε την μεγάλη παρέλαση του Καρναβαλιού αλλά και τους διοργανωτές που φέτος έκαναν ρεκόρ αποκριάτικων εκδηλώσεων.

Τον Όμιλο εθιμοτοπικών εκδηλώσεων Λεχαινών, το Νομικό πρόσωπο του δήμου, τον δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ που στήριξε και προσωπικά την όλη προσπάθεια, όπως και τους χορηγούς και φυσικά τους καρναβαλιστές χωρίς την συμμετοχή των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί! Εν μέσω κρίσης, το Λεχαινίτικο καρναβάλι… εφηύρε το αντίδοτο που ήταν το γέλιο, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του κόσμου.

karnavali-lexainon6

Το Λεχαινίτικο καρανβάλι τα είχε όλα!  Φιγούρες κινουμένων σχεδίων του Ντίσνευ, αμαζόνες, ξυλοπόδαρους, αρλεκίνους, καρναβαλικό τρένο, γκρουπ καρναβαλιστών με ποικιλία θεμάτων, τραπουλόχαρτα, ινδιάνους και άλλα πολλά, την όμορφη βασίλισσα του καρναβαλιού και τον βασιλιά καρνάβαλο να προπορεύεται της παρέλασης, τον Ντόναλντ Τραμπ και πολλά άρματα με θέματα που σατίριζαν την καθημερινότητα με πολύ χιούμορ.

karnavali-lexainon3

Η  όλη ατμόσφαιρα στα Λεχαινά θύμιζε μια μικρή Ντίσνεϋλαντ, με το κέφι στα ύψη! Την παρέλαση του καρναβαλιού παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, η πρόεδρος του Νομικού προσώπου Άννα Γεωργιοπούλου, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, πολλά μέλη του Δ.Σ αλλά και αιρετοί γειτονικών δήμων.

passepartout-karnavali-lexaina

Mε το πέρας της παρέλασης, το μουσικό σχήμα “Passepartout” ανέλαβε να ψυχαγωγήσει τον κόσμο και κράτησε συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές που δε σταμάτησαν να χορεύουν λεπτό με ένα άκρως εντυπωσιακό αποκριάτικο πρόγραμμα!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος