FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Γαβρίλης Λιατσής για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος: «Δεν οφείλω να αποκαλύψω από τώρα σε κανέναν τις προθέσεις μου»

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής σε ότι αφορά την περαιτέρω ανάμειξή του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019, καθώς χθες στο πλαίσιο συνέντευξής του για το Κολυμβητήριο ρωτήθηκε για το αν θα είναι υποψήφιος. Όπως  είπε «δεν οφείλω σε κανέναν να αποκαλύψω από τώρα τις προθέσεις μου για το θέμα των δημοτικών εκλογών,  ούτε καν στους συνεργάτες μου τους οποίους τους καλώ να μην θεωρήσουν το διάστημα των 10 μηνών που μας μένει ως προεκλογική περίοδο, γιατί αν συμβεί αυτό θα τους διώξω.!» Μάλιστα στο θέμα των συνεργατών του ήταν κατηγορηματικός και αυστηρός τονίζοντας ότι «Αντιδήμαρχος που καταλάβω ότι κάνει προεκλογική δική του εκστρατεία με ρουσφέτια κλπ που αποδοκιμάζει ο κόσμος, θα φύγει, δεν έχει θέση δίπλα μου! Άνθρωποι συνεργάτες μου που θα έχουν αυτή τη λογική θα δείτε ότι ή θα τους διώχνω ή θα ανεξαρητοποιούνται από μόνοι τους! .Ολοι μαζί θα πάμε όχι για την επόμενη εκλογική νίκη αλλά για να υλοποιήσουμε όλα εκείνα που έχουμε προγραμματίσει. Τέρμα επομένως για τον υποφαινόμενο η εκλογολογία. »

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον εαυτό του εν δυνάμει πολιτικό, γιατί η πολιτική σκηνή ξεκινά από δημοτικός σύμβουλος, δήμαρχος και ότι προκύψει και επί του προκειμένου για εκλογές δεν θα ξαναμιλήσει.

«Την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι δηλώνουν εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισιμότητα. Εμένα η δικιά μου αναγνωρισιμότητα μετά από τελευταία δημοσκόπηση, φτάνει σε όλο το νομό το 97%, άρα δεν έχω κανένα λόγο να παρατήσω τη δουλειά μου και τα έργα που έχουμε προγραμματίσει να γίνουν το επόμενο διάστημα ως τις εκλογές για να δηλώσω τις προθέσεις μου. Είμαι γνωστός στον κόσμος, υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπάνε υπερβολικά και άλλοι που αναίτια κατ΄εμέ δεν θέλουν να με βλέπουν στα μάτια τους! Ευχαριστώ τον κόσμο για ότι μου έχει δώσει και καλώ τους συνεργάτες μου να σταθούν όρθιοι στα πόστα τους και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών. Εγώ θα ασκώ διοίκηση μέχρι την τελευταία μέρα που θα παραδώσω στον επόμενο δήμαρχο.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος