FOLLOW US: facebook twitter

Κλείνει σήμερα και για 4 μέρες το Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 27-03-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”141″ img_size=”full”][vc_column_text]

Χωρίς ρεύμα την Κυριακή εξαιτίας βραχυκυκλώματος-Ξεκινούν εργασίες

Χωρίς ρεύμα, εξαιτίας βραχυκυκλώματος, έμεινε την Κυριακή, το Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ευτυχώς όμως, χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργία του καθώς η Παθολογική κλινική που νοσήλευε 12 ασθενείς δεν είχε επηρεαστεί από τη βλάβη.

Άμεσα στο Νοσοκομείο έφτασε ο αν. Διοικητής Γιάννης Λέντζας ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική καθώς υπήρχε μικρής έκτασης φωτιά από το βραχυκύκλωμα ενώ μεγάλο μέρος των χώρων του νοσοκομείου είχε γεμίσει καπνούς. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε το βράδυ απ τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Γ.Ν. Ηλείας ενώ απο σήμερα, το Νοσοκομείο θα διακόψει προσωρινά την λειτουργία και μέχρι το τέλος του μήνα, για την πραγματοποίηση προγραμματισμένων ηλεκτρολογικών εργασιών στο κτίριο.

Πρόκειται για μια διαδικασία, που η Διοίκηση του Νοσοκομείου, επιδίωκε τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον με επίσημο έγγραφο της 6ης ΥΠΕ δρομολογήθηκε για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Το Νοσοκομείο, θα πρέπει να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του, καθώς οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων θα γίνουν σε όλους τους χώρους του κτιρίου

Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στις 27 Μαρτίου θα μεταφερθούν στις κλινικές του Νοσοκομείου Πύργου ενώ τα εξωτερικά ιατρεία της Ν.Μ. Αμαλιάδας θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα. Η λειτουργία του Νοσοκομείου θα επανέλθει κανονικά από την 1η Απριλίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot