FOLLOW US: facebook twitter

Κινήσεις επανασύστασης στον Ολυμπιακό Λαμπετίου

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχει κλείσει ένα χρόνο από όταν πέρυσι στο τέλος της σεζόν ο επί σχεδόν για δεκαπενταετία διοικητικός επικεφαλής του Ολυμπιακού Λαμπετίου καθώς και δημιουργός της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της, Κώστας Ντάβαρης, έχοντας επαναφέρει την ομάδα στην ανώτατη τοπική κατηγορία (Α1) γνωστοποίησε δημόσια και ξεκάθαρα την οριστική αποχώρηση του. Προχωρώντας παράλληλα από τότε και σε ανοιχτό κάλεσμα, προς οποιονδήποτε για να δοθεί με νέα πρόσωπα η συνέχεια της ομάδας. Ένα κάλεσμα που είχε αρκετές φορές πάλι επαναλάβει μέσα στο περασμένο καλοκαίρι δημόσια και ξεκάθαρα, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αφού υπήρξε απόλυτη αδιαφορία για την ομάδα…  Κάποιες πληροφορίες του iliaoikonomia.gr αναφέρουν ότι γίνονται κάποιες κινήσεις επανασύστασης της ομάδας.

Αν αυτές ευδοκιμήσουν – γιατί ακόμα δεν είναι κάτι σίγουρο – τότε τα όποια άτομα στελεχώσουν την διοίκηση, θα τα βοηθήσουν οικονομικά με ένα ποσό των εξόδων κάποιοι φίλοι της ομάδας. Ενώ πιθανότατα ένας από ντόπιους τους παλαίμαχους παίκτες της, με σημαντική παρουσία και μεγάλη προσφορά για χρόνια σε αυτήν, να αναλάβει ως τεχνικός (κάνοντας και ανάλογο ξεκίνημα στη θέση).

Να υπενθυμιστεί επίσης πως, με βάση όσα ισχύουν στον ΚΑΠ, ο Ολυμπιακός Λαμπετίου εφόσον θελήσει έχει θέση στο προσεχές πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Ηλείας. Δηλαδή δυο κατηγορίες πιο κάτω που προβλέπονται, από εκεί που σταμάτησε (Α1) και χωρίς καμιά επίπτωση, ούτε μείον βαθμών, ούτε προστίμου καθώς δεν είχε δηλώσει συμμετοχή πέρυσι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος