FOLLOW US: facebook twitter

2ο Beach Volley Double Fun Tournament: Λαμπερό τουρνουά…

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Νικητές οι Κουμουνδούρος-Τυριντζή – Παπαδημητρίου, Χριστοφιδέλης μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων

Το 2ο Beach Volley Double Fun Tournament που διεξήχθη από τον Ολυμπιονίκη με την υποστήριξη του «Parea Espresso» και της «Δωροτεχνικής», στο beach bar «Άμμος και Θάλασσα» στο Καβούρι, ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο με απόλυτη οργανωτική επιτυχία αλλά και πλούσιο θέαμα. Το δεύτερο μέρος του τουρνουά ήταν μικτό (ένας άνδρας και μια γυναίκα σε κάθε ομάδα) και οι μάχες στην άμμο ήταν εντυπωσιακές.

Ο Μένιος Κουμουνδούρος ήταν ο νικητής του μικτού τουρνουά.

 

Νικητές αναδείχτηκαν οι Μένιος Κουμουνδούρος-Ουρανία Τυριντζή που επικράτησαν 2-0 σετ του ζευγαριού Μαρίνα Καραλή-Σύριος Γιαχαλής.

Εξάλλου, επίσημοι προσκεκλημένοι από τους διοργανωτές ήταν ο 38χρονος Αμαλιαδίτης πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας, Αχιλλέας Παπαδημητρίου, που ξεκίνησε από τον Κόροιβο και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, μαζί με τη σύζυγό του Jana Simankova, ο επίσης πρώην διεθνής Κώστας Χριστοφιδέλης  με θητεία και αυτός σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οι Μένιος Κουμουνδούρος, Γιώργος Ουτζής, Γρηγόρης Ρουσάκης και ο Ορέστης Καπετανόπουλος, που έχει παίξει βόλεϊ και στον Κόροιβο.

Ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου παρακολούθησε το τουρνουά και είχε εγκάρδιες συνομιλίες.

 

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά και εκ του αποτελέσματος θα γίνει θεσμός. Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα και τους νικητές τους περίμεναν,  εκτός από τα μετάλλια και τα κύπελλα που ήταν προσφορά της «Δωροτεχνικής» και πλούσια δώρα.

 

Φωτογραφίες: Γιάννης Βασιλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος