FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Η μπάλα και η προκήρυξη

Ημερομηνία: 07-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΕΠΣ Αχαΐας αποφάσισε φέτος οι ομάδες της Α1 Κατηγορίας της, να αγωνίζονται με επίσημη μπάλα MOLTEN. Κάθε σωματείο που παραγγέλλει δέκα μπάλες θα παίρνει και δέκα δωρεάν από την εταιρεία!

*Αν σας αρέσει η σκέψη κάνετέ την και σεις, παιδιά, εκεί στη Διοργανώτρια. Όμως πρώτα πρέπει να βγει η προκήρυξη. Αργείτε πολύ κι έχουμε… αγωνία.

 

Το Καταστάρι

Μπήκε ο Αύγουστος, ο μήνας που στο ποδόσφαιρο γίνονται οι μεταγραφές κι όλα τα παρασκήνια! Οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής του ομίλου μας προετοιμάζονται πυρετωδώς κι ως τις 10 Αυγούστου θα αρχίσουν προετοιμασία. Να δείτε μεταγραφές που έχει κάνει το Καταστάρι (Ζακύνθου) θα πάθετε πλάκα! Έχει πάρει τον τερματοφύλακα Δρακόπουλο και το Σωτηρόπουλο (Αχαϊκή), το Μιχαηλίδη (Βραχνέικα), το Μαρούδα (Τσιλιβί).

 

Μεσσηνία μεριά

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά για πολλούς η Καλαμάτα φέτος προβάλλει ως φαβορί στον όμιλο. Έχει καλό προπονητή (Γιάννης Χριστόπουλος). Έχασε παίκτες, αλλά πήρε κιόλας. Γιατί, μην πει κανείς πως ο Μαστραντωνάκης είναι λίγος. Αφήστε ο Πάμισος πιο πέρα. Ανέβηκε φέτος και βρήκε Ισπανό τερματοφύλακα (Κάρο), ενώ έχει αποκτήσει Πουλάκο, Θ. Μπριλάκη, Σαραντόπουλο…

 

Ιδού ο Μαυρέας

Ο Παναρκαδικός πήρε προπονητή τον Αντώνη Μαυρέα, αλλά δεν έχει πλέον καλές σχέσεις  με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα πορευτεί χωρίς βοήθειες από το Μπάκο. Θα δούμε τι θα κάνει. Από Λακωνία μεριά ο Βλαχιώτης δεν έχει βγάλει ακόμα διοίκηση. Αντίθετα η Πελλάνα έχει 4 τερματοφύλακες με πρώτο τον Κραβαρίτη, τον οποίο απέκτησε πρόσφατα, όπως και τον Μπιταξή.

 

Η Αχαΐα με τρεις

Και φέτος υπάρχει πέραν από τα Βραχνέικα, ο Ριόλος (πήγε εκεί ο Νιφορόπουλος αλλά και ο Καλογερόπουλος), αλλά και ο Παναιγιάλειος που πήρε το γνωστό μας Μάζη και τον Μπίτρο. Θα έχει ενδιαφέρον, λέμε, ο Όμιλος.

 

Ο Λώλης

Είχαμε προ καιρού ακούσει, πως ο Α.Ο. Ξενοφών θα έφερνε πίσω το Σιούτη και το Λώλη. Όμως, ο 28χρονος πλέον Βασίλης Σιούτης υπέγραψε στον Άρη Πετρούπολης (Α΄ Αθήνας) από την Ανθούσα. Δεν ξέρουμε τι θα απογίνει με τον Γιαννιώτη σέντερ μπακ, ο οποίος πέρυσι είχε τη γνωστή περιπέτεια στον αγώνα με τη Νίκη.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος