FOLLOW US: facebook twitter

Κένταυρος-Πανηλειακός 1-4

Ημερομηνία: 05-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Κλείδωσε την πρωτιά

Στο +9 η διαφορά από Ξενοφώντα, Δόξα και Νίκη Τραγανού

Του Παύλου Τσάμη

Ο Πανηλειακός πέρασε εύκολα από το Καράτουλα, την άτυπη έδρα του Κένταυρου Μαγούλας, με σκορ 4-1 και αύξησε τη διαφορά του στους εννιά βαθμούς, μετά την  ισοπαλία τόσο του Ξενοφώντα όσο και στο ντέρμπι Δόξα-Νίκη Τραγανού. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο πεντάλεπτο, στο οποίο ο Κένταυρος κέρδισε τρία αλλεπάλληλα κόρνερ, ο Πανηλειακός διατήρησε την υπεροχή και είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 18΄  σε ωραία σέντρα του Παναγόπουλου, ο Πλαστουργός αστόχησε σε τετ-α-τετ και στο 21΄ πλασέ του Παναγόπουλου από δύσκολή θέση πέρασε άουτ. Στο 26΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία του Χατζηστάμου που σούταρε πάνω από την εστία, μετά από πάσα του Σωτηρόπουλου. Και στο επόμενο λεπτό,  σε οργανωμένη επίθεση των ερυθρολεύκων, ο Τσουκαλάς με πλασέ μέσα από την περιοχή στην αντίθετη γωνία έκανε το 0-1. Στο 35΄ ο Παναγιωτόπουλος παραχώρησε πέναλτι , όταν η μπάλα ενώ είχε φύγει στη γωνία της μεγάλης περιοχής, κράτησε από το χέρι τον Σάκη Στροφύλλα, ο οποίος  ευστόχησε στο πέναλτι και ισοφάρισε 1-1 . Στο 42΄ μετά από ωραία μπαλιά-τρύπα του Φώτη Παναγόπουλου, μπήκε στην περιοχή ο Στούπης και ανατράπηκε από τον Καρβουνιάρη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Πλαστουργός κι έγινε το 1-2.

Δύο γκολ ο Παναγόπουλος στο β΄ ημίχρονο

Στην επανάληψη, είχαμε ξανά καθολική υπεροχή του Πανηλειακού. Στο 48΄ ο τερματοφύλακας Παναγόπουλος του Κένταυρου κράτησε τον Πλαστουργό και το καθαρό πέναλτι εκτέλεσε ο Φώτης Παναγόπουλος κι έκανε το 1-3. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι  παραδόθηκαν, ο Πανηλειακός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο σε ένα λασπώδες τερέν λόγω της βροχής και είχε μικρές και μεγάλες ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. Όπως στο 66΄ με τον Πλαστουργό που σούταρε άουτ και στο 77΄ και 78΄ ο Χατζηστάμου ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Η υπεροχή του τελικά καρποφόρησε στο 82΄,  όταν ο Σκοζάι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Παναγόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 1-4.

Ξεχώρισαν από τους νικητές όλη η άμυνα με καλύτερους τους Παπαπέτρου, Μπουρνέλη, Παναγιωτόπουλο, παρά το λάθος του στο πέναλτι, ο  Φώτης Παναγόπουλος και ο Πλαστουργός. Από τον Κένταυρο καλύτεροι ο τερματοφύλακας Παναγόπουλος και οι  Αβραμόπουλος, Καρβουνιάρης και Κλάδης.

Με μικρολάθη ο διαιτητής Τσάκαλης.

Κένταυρος: Παναγόπουλος, Τσιτσιρόπουλος (88΄ Καραγκούνης), Κλειδέρης, Μπαλαούρας, Αβραμόπουλος (65΄ λ.τρ. Σταυρόπουλος),  Καρβουνιάρης, Κλάδης, Τσιμάνης, Δ. Στροφύλλας, Π. Στροφύλλας, Τσιάκας (52΄ Κωνσταντόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς (48΄ λ.τρ. Γκουβέρος), Σκοζάι (84΄ Καραβατάς), Χατζηστάμου, Παναγόπουλος (87΄ Βουργουντζής), Πλαστουργός, Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος