FOLLOW US: facebook twitter

Βαθμός στο 85΄ για Αίαντα

Ημερομηνία: 05-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

aias

Ηλειακός Λ.-Αίας  1-1

Ο Αίας πήρε πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή, στα Λεχαινά με αντίπαλο τον Ηλειακό (1-1). Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είχε την εδαφική υπεροχή αλλά σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και βρήκε τελικά  το δρόμο προς τα δίχτυα στο 65΄ με τον Τσουκαλά, αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ότι στη φάση του γκολ δεν τηρήθηκε το fair-play στο πλάγιο άουτ, από την πλευρά των «γαλάζιων». Ο Αίας βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει και τα κατάφερε στο 85΄ με δυνατό μακρινό σουτ του Παπαστεργίου. Στο 90΄ σε σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αίαντα, Τσαμπάς και κράτησε το χρυσό βαθμό για την ομάδα του.

Ηλειακός: Βόσος, Στριγγάς (60΄ Μαράτος), Λεντιόν, Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης (80΄ Μαρινόπουλος), Μπάχα, Σώκαλης (75΄ Γκούσκος), Δ. Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος.

Αίας: Τσαμπάς, Πυρομάλλης, Αθανασακόπουλος (86΄ Λούρμπας), Καλαρίτης, Βυθούλκας, Παπαστεργίου, Κώστας (20΄ λ.τρ. Τσουραπάς), Δημητρίου, Κουλούρης, Λογώνης (70΄ Τσόλος), Αλεξόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος