FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Νίκη Τραγανού 1-1: Φουλ για τη Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με γκολ του Παπαχριστόπουλου στο 81΄, η Νίκη προκρίθηκε στους τελικούς

Η Νίκη Τραγανού πήρε την ισοπαλία που ήθελε στο Λαντζόι με γκολ του Παπαχριστόπουλου στο 81΄ και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1, για δεύτερη συνεχή χρόνια, με αποκλειστικό στόχο αυτή τη φορά την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πολύ δυνατός ο Ενιπέας στο α΄ μέρος ήλεγξε το παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ στο 13΄ ενώ νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με τρεις καλές ευκαιρίες στη σημαντικότερη από τις οποίες, ο Χ. Κολοτούρος έσωσε πάνω στη γραμμή σουτ του Παπαγεωργίου. Η μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους όπως προείπαμε ήταν το 13΄ όταν δυνατό σουτ του Ραυτόπουλου απέκρουσε ο Αντωνόπουλος χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα, η οποία βγήκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και από εκεί ο Τσνατίλης με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Η Νίκη στη συνέχεια δεν είχε απαντήσεις. Είχε σπασμωδικές επιθέσεις και κάποια τυφλά μαρκαρισμένα σουτ που αποκρούονταν εύκολα από τους αμυντικούς με επικεφαλής τους στόπερ Δ. Τσίγκρηλα και Κωτσάκη. Μία άξια μνείας φάση έγινε στο 24΄ όταν ο Κώστας Κολοτούρος έσωσε σε κόρνερ σέντρα του Τσαντίλη. Στο α΄ ημίχρονο δεν είχαμε κάτι άλλο αξιόλογο πλην της αντικατάστασης του Παρασκευόπουλου λόγω τραυματισμού από τον Καλογερόπουλο.

Η ισοφάριση στο 81΄

Στην επανάληψη η Νίκη μπήκε καλά και για ένα τέταρτο πίεσε με πρωταγωνιστή τον Γεωργιόπουλο. Έπαιξε στο μισό γήπεδο τον Ενιπέα αλλά χωρίς χαρακτηριστικές ευκαιρίες. Ένα καλό σουτ του Γεωργιόπουλου έφυγε άουτ στο 47΄ και στο 60΄ ο Μικελόπουλος απέκρουσε πλασέ του Γεωργιόπουλου, ο Γαργαρώνης έκανε κοντινή προβολή αλλά έδιωξε αμυντικός στα όρια της γραμμής. Εκεί οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν γκολ, όμως ο αρμόδιος βοηθός Καραλής ήταν στη σωστή θέση, δείχνοντας να συνεχιστεί το παιχνίδι. Κάπου εκεί ξεθύμανε η ομάδα του Τραγανού και ο Ενιπέας με την είσοδο του Πάνου Τσίγκρηλα άσκησε νέα πίεση στον αντίπαλο που στο 70΄ κινδύνεψε να δεχτεί και δεύτερο γκολ. Πρωταγωνιστές από δεξιά οι Βαγγόπουλος, Τσαντίλης, ο τελευταίος πάσαρε στον αμυντικό που είχε προωθηθεί, εκείνος έσκασε ντρίμπλα στον αντίπαλό του και μέσα από τη μικρή περιοχή αστόχησε.

Από κει και πέρα η Νίκη διέσπασε τον κλοιό στο 81΄, επιτέθηκε με σφοδρότητα και ο Δημήτρης Κολοτούρος είχε σουτ στη ρίζα της κάθετης δοκού, η μπάλα γύρισε πίσω και ο Παπαχριστόπουλος με «ξερό» σουτ ισοφάρισε. Ακολούθησε κομφούζιο και στο 84΄ ο Παπαχριστόπουλος είδε 2η κίτρινη διότι πέταξε μακριά τη μπάλα για καθυστέρηση. Η Νίκη οπισθοχώρησε για να κρατήσει την ισοπαλία και την κράτησε άνετα.

Στις καθυστερήσεις ο Ενιπέας κέρδισε φάουλ το εκτέλεσε ο Τσαντίλης και ο Δούλος  έξω από την περιοχή απέκρουσε με το χέρι, αλλά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα εν μέσω διαμαρτυριών.

Καλύτεροι από τη Νίκη οι Γαργαρώνης, Μπράβος, Χ. Κολοτούρος και Γεωργιόπουλος, ενώ από τον Ενιπέα σταθερός ο Μικελόπουλος και οι Βαγγόπουλος, Τσαντίλης, Γκρίλλας, Τριανταφύλλης. Δεν απέφυγε τα λάθη ο Μαρκαντωνάτος.

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Δ. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Ραυτόπουλος (67΄ Π. Τσίγκρηλας) Παπαγεωργίου (80΄ Καλαντζής), Τριανταφύλλης.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (67΄ Παπαχριστόπουλος), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος (40΄ λ.τρ. Καλογερόπουλος), Δούλος, Δ. Κολοτούρος (90΄ Στ. Κολοτούρος), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (90΄+Βουτρσάνης).

 

Παύλος Τσάμης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος