FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ. 0-2: Πτήση τελικού!

Ημερομηνία: 07-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι «αετοί» του Γ. Λαγού νίκησαν και στην Κρέστενα και θα διεκδικήσουν την άνοδο κόντρα στη Νίκη Τραγανού

Η Δόξα Ν.Μανολάδας νίκησε και στην Κρέστενα τον Ξενοφώντα, 0-2 με τα γκολ στο β΄ ημίχρονο και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 Κατηγορίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Τραγανού με μειονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου ήταν καλύτερη στο α΄ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Στο 9’ ωραίο απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι πέρασε λίγο άουτ και στο 14΄ είχαμε μπάσιμο από δεξιά του Φώτη Παναγόπουλου, σε μια φάση που η Δόξα ζήτησε φάουλ, ο Κανελλόπουλος έδιωξε δύσκολα τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Πάρη Κωνσταντόπουλο που σχεδόν σε κενή εστία σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 17′  είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα, όταν σε φάουλ του Κριμπά, ο Χρυσανθόπουλος από ευνοϊκή θέση έπιασε κεφαλιά που μπλόκαρε δύσκολα ο Κουτρουμπής.
Στο 25′ ωραία προσπάθεια του Μπακατσέλου με σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε ψηλά άουτ. Και στο επόμενο λεπτό, μπαλιά ακριβείας του Κωνσταντόπουλου, ο Σάββας Αντωνόπουλος έπιασε σουτ στη κίνηση το οποίο πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 40′  από σέντρα του Φώτη Παναγόπουλου, ο Αναμουρλίδης μέσα στην περιοχή έχασε μεγάλη  ευκαιρία, με το σουτ να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
Τέλος, στο 45′ σε απευθείας φάουλ του Μιλοσέσκι, ο Κανελλόπουλος εκτινάχτηκε εντυπωσιακά και απέκρουσε.

Εύστοχη η Δόξα

Στην επανάληψη ο Ξενοφών πίεσε αρχικά, αλλά η Δόξα ισορρόπησε γρήγορα και σκόραρε δύο φορές. Στο 54΄ ο Μιλοσέσκι εκτέλεσε με πολλά φάλτσα κόρνερ και ο Κανελλόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεύτερο δοκάρι. Στο 56΄ η Δόξα χτύπησε καμπανάκι καθώς ο Μηλαδόπουλος βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε σύριζα άουτ. Στο 65΄ ο Μ. Παναγόπουλος σούταρε ψηλά άουτ μέσα από την περιοχή και στο 66΄ ο Δημητρόπουλος μπήκε από αριστερά και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1. Και στο 81΄ ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε σωστά για το 0-2.

Από τους «αετούς» του Γ. Λαγού διακρίθηκαν οι Κανελλόπουλος (ανίκητος), Πυρρής, Κολσίδας, Κριμπάς και Μπουρλάκης, ενώ από τον Ξενοφώντα οι Δημάκης, Πάρης Κωνσταντόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος (70΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Πλατανίτης (82΄ Αλεξόπουλος), Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης (60΄ Μ. Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος (75΄ Ζαπάντης), Φ.Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής, Χρυσανθόπουλος (65΄ Δημητρόπουλος), Κολτσίδας, Πυρρής, Σιούλας, Μηλαδόπουλος (63΄ Μπουρλάκης), Κριμπάς, Γεωργόπουλος, Παπαδάτος (85΄ Αθανασόπουλος), Σδρόλιας (76΄ Σοφιανόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος