FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Α.Ε. Πηνείας 5-0: Ιστορικό επίτευγμα

Ημερομηνία: 23-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας θα παίξει για πρώτη φορά στα πλέι-οφ

Ο Ενιπέας νίκησε, όπως αναμενόταν, την Α.Ε. Πηνείας με 5-0 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ (ως τέταρτος) για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Τραγανού με μειονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την έκπληξη που θα τον φέρει στους τελικούς.  Η Πηνεία θα συμμετάσχει στα πλέι-αουτ με τον Ατρόμητο Καβασίλων, με μειονέκτημα έδρας.

Μόλις στο 10΄ ο Ραυτόπουλος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Τσαντίλη και με κεφαλιά έγραψε το 1-0, ενώ στο 15’ ο Τσαντίλης με μακρινό σουτ σημείωσε το 2-0. Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 30’ με κεφαλιά ο Παπαγεωργίου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσαντίλη. Στην επανάληψη, η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα έφτασε σε δύο ακόμα γκολ, αρχικά με πλασέ του Κότσιφα στο 65’ (4-0) και καρφωτή κεφαλιά του Π. Τσίγκρηλα στο 80’ για το τελικό 5-0. Και τα δύο τέρματα, προήλθαν από σέντρες του Γιώργου Τσαντίλη, που ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ!

Eνιπέας: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος (46’ Γκουβέρος), Δ. Τσίγρηλας, Τσαντίλης, Κωτσάκης (46’ Μάζης), Παπαγεωργίου, Καλαντζής, Γκρίλλας (75’ Π. Τσίγκρηλας), Ραυτόπουλος (70’ Ζορμπάς), Δαλαβούρας, Κότσιφας.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Ι.Παρασκευόπουλος (90’ Νικολόπουλος), Κανδυλιώτης, Λιακόπουλος Κ., Παρασκευόπουλος Β., Μπλούφας, Βλασόπουλος, Λιακόπουλος, Λιακόπουλος Δ., Χριστακόπουλος, Κουτσούπουλος (46’ Χριστόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος