FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Προοδευτική 2-0: Με φόρα στα πλέι-οφ

Ημερομηνία: 23-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αήττητη στο β΄ γύρο η Νίκη με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες

Η Νίκη Τραγανού πέτυχε την 26η νίκη της στο φινάλε του πρωταθλήματος, κόντρα στην Προοδευτική με 2-0 και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Α1 Κατηγορία, έχοντας επίσης 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα (στα Μακρίσια), σε 30 συνολικά αγώνες. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή πορεία για τους «μπλε» που μπαίνουν στα πλέι-οφ ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά, με πλεονέκτημα έδρας, τον Ενιπέα Λαντζοΐου.

Στο ματς του Σαββάτου, μετά από ένα άσφαιρο α΄ ημίχρονο, όπου η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου είχε την υπεροχή, πολλές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι με τον Δούλο στο 40΄, στο β΄ μέρος εμφανίστηκε πιο εύστοχη και σκόραρε δύο φορές. Στο 73΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος με πλασέ από πάσα του Παρασκευόπουλου (1-0) και στο 84΄ ο Νίκος Δούλος με ατομική ενέργεια (2-0).

Η Προοδευτική στο 60΄ είχε ευκαιρία με τον Νικολετάκη να μπαίνει επικίνδυνα από δεξιά, έκανε το γύρισμα αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί της Νίκης.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος (85΄ Μπάνα), Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος (75΄ Βουρτσάνης), Παρασκευόπουλος, Δούλος (85΄ Ανδριόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος (60΄ Στ. Κολοτούρος).

Προοδευτική:  Χ. Σάμαρης (80΄ Αθανασόπουλος), Πατσούρας, Κατσιμιτσίρης, Μούζος, Φάμπιο (70΄ Βασιλόπουλος), Πρωινός (48΄ Βαλογιάννης), Μητρόπουλος, Σαρανταυγάς, Πέρδικας, Ορλόφ, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος