FOLLOW US: facebook twitter

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 27ης Μαρτίου

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Ενημερωτική εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών του Ελληνικού Ωδείου παράρτημα Πύργου, πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην απολογιστική ανασκόπηση των  δράσεων του Ωδείου, να ενημερωθούν σχετικά με την οικονομική του κατάσταση, καθώς και να λάβουν γνώση για το όραμα της διοίκησης που αφορά στα μελλοντικά σχέδια λειτουργίας του.

Στην συνάντηση επίσης γνωστοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογικών αρχαιρεσιών του Συλλόγου-Ωδείου η οποία είναι η 27η Μαρτίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου, αυτή είναι η 2η και οριστική ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Όπως τονίζεται, η παρουσία όλων των μελών  στην διαδικασία αυτή κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη για την ορθή και απρόσκοπτη λειτουργία του Ωδείου, που μόνο στόχο έχει την διατήρηση και ιστορική συνέχεια του Εκπαιδευτικού – Μουσικού μας Φορέα. Η ενεργή συμμετοχή όλων μας  μπορεί να γίνει πράξη με την υποψηφιότητα  είτε για το Διοικητικό Συμβούλιο, είτε για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν τα μέλη να απευθυνθούν στην γραμματεία του Ωδείου κάθε απόγευμα 17:00-21:00 όπως και στη σελίδα του Ωδείου στο Facebook, από όπου θα προμηθευτούν  και την αίτηση υποψηφιότητά τους.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, μία βδομάδα πριν τις αρχαιρεσίες, όπως προβλέπεται από το ισχύον καταστατικό.

Το Ωδείο στην ενημερωτική επιστολή προς τα μέλη επισημαίνει ότι «Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας αυτή να στηρίξουμε τη λειτουργία του Ωδείου και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το πολιτιστικό έργο του Μουσικού Συλλόγου «Ορφεύς» 1932 & την Μουσική Εκπαίδευση των παιδιών μας στο Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Πύργου.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος