FOLLOW US: facebook twitter

Κίνημα Αλλαγής: Σύνεδροι όλοι όσοι δήλωσαν υποψηφιότητα.

Ημερομηνία: 12-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, δεν  πραγματοποιήθηκε χθες η ψηφοφορία για εκλογή των συνέδρων,η οποία είχε προγραμματιστεί  χθες, καθώς αποφασίστηκε να πάρουν μέρος σαν σύνεδροι όλοι όσοι είχαν δηλώσει υποψηφιότητα.

Η απόφαση αποσκοπεί το ιδρυτικό Συνέδριο το οποίο θα γίνει στις 16-17-18 Μάρτη, να είναι ανοικτό μαζικό δημοκρατικό. Να συμμετέχουν σε αυτό σαν συνιδρυτές, όλες οι δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου. Όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την δημιουργία της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς.

Επιθυμούμε το συνέδριο μας να είναι ανοικτό στην κοινωνία, με τους πολίτες παρόντες και πρωταγωνιστές σε αυτό. Μακριά από εγκλωβισμούς σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων.

Ευχαριστούμε τα εκατοντάδες νέα μέλη που γράφθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Ηλεία. Ευχαριστούμε τους πάνω από 35 υποψήφιους που έθεσαν υποψηφιότητα για να εκλεγούν σύνεδροι. Ευχαριστούμε επίσης όσους βοήθησαν στην επιτυχία της προσυνεδριακήςμας διαδικασίας.

Το Προσωρινό Συντονιστικό Ηλείας.                         


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος