FOLLOW US: facebook twitter

Δ. Μπαξεβανάκης από εκδήλωση στα Λεχαινά: «Διετής προσχολική αγωγή σε όλους τους δήμους της Ηλείας»

Ημερομηνία: 30-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα ζητήματα της Παιδείας, με τίτλο «Παιδεία- Αλλαγές και καινοτομίες που γίνονται πράξη» πραγματοποιήθηκε από τη Ν.Ε. Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ και την Ο.Μ. Ανδραβίδας Κυλλήνης στο Σινέ Άστρον στα Λεχαινά, με ομιλητή τον Ηλείο Υφυπουργό Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη.

Ο κ. Μπαξεβανάκης, προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα έγιναν στη δημόσια εκπαίδευση, για τον ενιαίο τύπο ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου και τη διετή υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση στα Νηπιαγωγεία για 184 δήμους συμπεριλαμβανομένου και όλων των Δήμων της Ηλείας, την καθιέρωση των σχολικών γευμάτων αλλά και τη μείωση των εξεταζόμενων μαθημάτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την επέκταση του διδακτικού χρόνου, την κατάργηση των απουσιών και την περιγραφική αξιολόγηση των μαθητών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Μάκης Μπαλαούρας, ο Γ.Γ. του Υπ. Ναυτιλίας Διονύσης Τεμπονέρας, ο πρώην Γ.Γ. του Υπ. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός, ο Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κώστας Γιαννόπουλος, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Παναγιώτης Ζεύλας κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος