FOLLOW US: facebook twitter

«Στόχος μας το ΚΙΝ.ΑΛ να εκφράσει ξανά τους προοδευτικούς πολίτες»: Η ομιλία του Γ.Γ του Κινήματος Αλλαγής στον Πύργο σε πολιτική εκδήλωση στο Ε.Κ

Ημερομηνία: 30-05-2018 | Συντάκτης:

Το στίγμα του νέου πολιτικού φορέα «Κίνημα Αλλαγής» που όπως τόνισε έχει σαν στόχο να συνενώσει και να εκφράσει ξανά τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου, έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής σε πολιτική του ομιλία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εργατικού Κέντρου  Πύργου, ο Γραμματέας του Κινήματος Μανώλης Χριστοδουλάκης σε μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στην Περιφέρεια. Ο κ. Χριστοδουλάκης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από την παρουσία του και τον δυναμισμό του και τόνισε ότι «αυτή είναι η καλύτερη δυνατή ευκαιρία για να δώσουμε το μήνυμα και το στίγμα για μια καινούρια αρχή για το πως θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τη νέα δημοκρατική παράταξη, πως θα μπορέσουμε να εκφράσουμε ξανά τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, της Σοσιαλδημοκρατίας, του Μεταρρυθμιστικού κέντρου της ανανεωτικής αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας»

Βεβαίως άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι  «Μιλάνε για καθαρή έξοδο αυτοί που έχουν ήδη συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%  , που είναι αποτέλεσμα της φορολογικής θηλιάς που έχουν βάλει στο λαιμό της ιδιωτικής οικονομίας, είναι αποτέλεσμα των περικοπών επιδομάτων, μισθών και συντάξεων και είναι αυτά που έχουν διαλύσει οποιαδήποτε μορφή κοινωνικού κράτους». Παράλληλα αναφορά έκανε και στην ΝΔ τονίζοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να αναρωτηθούν και να απαντήσουν αν είμαστε είμαστε με την Ελλάδα της προόδου και της κοινωνικής δικαιοσύνης ή είμαστε με την Ελλάδα της συντήρησης και του κοινωνικού και εργασιακού μεσαίωνα που οραματίζεται η Ν.Δ.!

Η συγκεκριμένη πολιτική εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση με τους PES Activists, ενώ παρόντες ήταν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και πολλοί πολίτες από όλη την Ηλεία. Μεταξύ αυτών ο βουλευτής Γ. Κουτσούκος, ο πρώην βουλευτής Μ. Κατρίνης, οι  αντιπεριφερειάρχες Γ. Γεωργιόπουλος  και Κ. Μητρόπουλος, στελέχη της αυτοδιοίκησης από τον προοδευτικό χώρο και πολύς κόσμος.

Τον κ. Χριστοδουλάκη καλωσόρισε ο Γραμματέας του ΚΙΝ. ΑΛ Ηλείας Σ. Γιατράς ενώ έγινε και παρουσίαση των 13 προσώπων της Ν. Ε του Κινήματος στην Ηλεία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος