FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν. Μαν. – Ηλειακός Βαρθ. 3-0

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Καθάρισε στο β΄ ημίχρονο

Η Δόξα Ν. Μανολάδας συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών, κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Ηλειακό Βαρθολομιού, με σκορ 3-0. Στο α΄ μέρος οι «αετοί» είχαν την εδαφική υπεροχή αλλά υπεδείχθησαν πολλές φορές σε θέση οφσάιντ κι έτσι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Μοναδική καλή φάση που δημιούργησαν ήταν στο 10ο λεπτό με ένα σουτ του Αντωνόπουλου που πέρασε λίγο άουτ. Αντίθετα, ο Ηλειακός, λίγο έλειψε να προηγηθεί στο σκορ στο 42΄ όταν ο Καρατζανίδης δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Κανελλόπουλο. Στην επανάληψη, η Δόξα παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη και με δύο γρήγορα γκολ, του Μπισμπάρδη στο 47΄ και του Λιβάνη στο 52΄, καθάρισαν το ματς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 70΄ και πάλι ο Μπισμπάρδης.

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας, Αυγερινός, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος, Λιβάνης, Δημητρόπουλος (75΄ Μπάμιατζης), Καταβάτης, Αντωνόπουλος (79΄Παρασκευόπουλος), Μπισμπάρδης (71΄ Δημητρόπουλος), Μηλαδόπουλος.

Ηλειακός Β.: Δούρος, Α. Βούτος, Π. Βούτος, Κωνσταντακόπουλος, Σακκάτος, Γκίνης, Καλλιβωκάς, Ζωγόπουλος (49΄ Βαγγελάκος), Ράλλης, Καρατζανίδης (73΄ Γιούλης), Μπακογιάννης (64΄ Καποδίστριας).

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot