FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Πανηλειακός 0-2

Ημερομηνία: 28-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Δεν κολλάει πουθενά!

Ο Πανηλειακός πέρασε και από τη δύσκολη έδρα του Ενιπέα

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, υπό ασθενή βροχή και παρουσία 150 περίπου φιλάθλων, διεξήχθη χθες το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στο γήπεδο του Λαντζοΐου, μεταξύ του τοπικού Ενιπέα και του Πανηλειακού. Νικητής αναδείχτηκε ο Πανηλειακός με σκορ 2-0 και πέτυχε την 11η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το α΄ ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στο 20ο λεπτό ο Νιφορόπουλος, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό, έγινε αναγκαστική αλλαγή καθώς ένιωσε ξανά ενοχλήσεις. Τον αντικατέστησε ο Παπαπέτρου και στο 37΄ο Κύτταρης ανέτρεψε τον Σκοζάι μέσα στην περιοχή. Ο Μπεγλεκτσής δεν λάθεψε στην εσχάτη των ποινών και άνοιξε το σκορ για τον Πανηλειακό. Το 0-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

0-2 με Βλαχόπουλο

Στο β΄ μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα και υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν. Στο 48΄ ο Αλιμπέου  μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά τον έκοψε ο Παναγιωτόπουλος. Στο 50΄ ο Σκοζάι αστόχησε σε σουτ μέσα από την περιοχή και στο 52΄ νέο μπάσιμο του Αλιμπέου ανακόπηκε από τον Μπουρνέλη. Στο 68΄ τελικά, έγινε το 0-2, μετά από δημιουργία του Γκουβέρου και πάσα του Παναγόπουλου, ο Βλαχόπουλος με εκπληκτικό σουτ από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Λαμπρόπουλου. Στο 87΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη για «θέατρο» ο Πλαστουργός.

Καλύτεροι από  τον Πανηλειακό οι Παναγιωτόπουλος, Μπουρνέλης, Σκοζάι και Βλαχόπουλος ενώ από τον Ενιπέα οι Βαγγόπουλος, Κωτσάκης, Κύτταρης, Αλιμπέου. Πολύ καλή η διαιτησία του Άγγελου Πήττα.

Ενιπέας: Λαμπρόπουλος Βαγγόπουλος, Οικονομίδης, Βασιλακόπουλος (60΄ Π. Μπακάλης), Κωτσάκης, Κύτταρης, Αλιμπέου (67΄ Δ. Τσίγκρηλας), Μπιλάι, Π. Τσίγκρηλας (76΄ Θ. Νανόπουλος), Παπαγεωργίου, Γκουβέρος.

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Μπουρνέλης, Παναγιωτόπουλος, Στούπης (62΄ Γκουβέρος), Νιφορόπουλος (20΄ λ.τρ. Παπαπέτρου), Τσουκαλάς, Σκοζάι, Πλαστουργός, Μπεγλεκτσής (67΄λ.τρ. Παναγόπουλος), Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος