FOLLOW US: facebook twitter

Δεύτερη νίκη –πρόκριση ο Ξενοφών

Ημερομηνία: 02-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Κέρδισε την Προοδευτική (2-1) και στην Κρέστενα

Ο Ξενοφών πέτυχε νέα νίκη επί της Προοδευτικής, χθες, στον επαναληπτικό ημιτελικό, με 2-1 στο γήπεδο της Κρέστενας και φτάνει σε τελικό Κυπέλλου, για δεύτερη φορά στην ιστορία του και μάλιστα η δεύτερη τις τελευταίες τρεις σεζόν, δείγμα της ανοδικής πορείας του συλλόγου. Η πρώτη ήταν το 2015, όταν ηττήθηκε 5-4 στα πέναλτι από τον Αστέρα (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) και φέτος θα επιδιώξει να φέρει για πρώτη φορά το τρόπαιο στην Κρέστενα, απέναντι στον πανίσχυρο Πανηλειακό.

Το σκορ άνοιξε ο Μπακατσέλος με δυνατό σουτ στο 30΄, μετά από κεφαλιά πάσα του Μπάρκα και το 2-0 έκανε ο συνήθης ύποπτος Δημήτρης Μπάρκας στο 40΄, ύστερα από σέντρα του Μπακατσέλου από αριστερά. Η Προοδευτική, που μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, είχε πολύ δύσκολη αποστολή, μείωσε στο 47΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νικολετάκη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ο τελικός ανάμεσα σε Πανηλειακό και Ξενοφώντα θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαρτίου, στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, αν δεν αλλάξει η έδρα του αγώνα.

Ξενοφών:   Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Τ. Κουτσογιαννάκης, Αναμουρλίδης, Παναγόπουλος, Τσάμπρας, Μπακατσέλος (74΄ Π. Κουτσογιαννάκης), Ζούλης, Μπάρκας (46΄ Κωνσταντόπουλος), Μιλοσέφσκι, Δημάκης (64΄ Αλεξόπουλος).

Προοδευτική: Σταθόπουλος (78΄ Σκλαβενίτης),  Α. Κατσιμιτσίρης (80΄ Αθανασόπουλος), Λιακόπουλος (46΄ Πέρδικας), Σάμαρης, Μπιτούνης, Ζ. Βαλογιάννης, Παντελής, Λαζανάς, Ορλώφ, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος