FOLLOW US: facebook twitter

Γ’ Εθνική: ΠΑΟ Βάρδας- Παναχαϊκή 0-1

Ημερομηνία: 23-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

varda1

Ένα μη δοθέν πέναλτι του στοίχισε ακριβά…

Το πεντακάθαρο πέναλτι στο 22’ που «έπνιξε» ο ρέφερι επέφερε την ήττα

Της Μαρίας Καραντώνη

Φωτό: Γιάννης Σπυρούνης

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΒ στο κατάμεστο «Γρηγόριος Καλάκος» απέναντι στην Παναχαϊκή, από την οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 μετά από ένα «άψυχο» γκολ κι αφού νωρίτερα ο διαιτητής Νίκας είχε στερήσει στη «Μπάρτσα» καταφανέστατο πέναλτι, που αν δινόταν θα είχε αλλάξει το ροή του αγώνα! Εξάλλου, οι «πράσινοι» κάθε λόγο να διαμαρτύρονται, καθώς η φάση φάνηκε ξεκάθαρη.

Πάντως, αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου, ενώ η Παναχαϊκή διατήρησε για έκτο συνεχές ματς ανέπαφη την εστία της, αφού μετρά 8-0 τέρματα!

varda3

Η εικόνα του αγώνα

Σ’ ένα ματς μοιρασμένο στα πρώτα λεπτά η Παναχαϊκή δημιούργησε και την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση μόλις στο 5’, όταν από κόρνερ του Φωτάκη και κεφαλιά του Γκίνο έδιωξε πολύ δύσκολα ο Καπούταγλης. Όμως στο 22’ σημειώθηκε η φάση που ενδεχομένως επηρέασε και την όλη εξέλιξη της αναμέτρησης, όταν ο Σαμπανέι ανετράπη από τον Μακρυδημήτρη αλλά ο διαιτητής Νίκας είπε κακώς παίζεται! Η απόφαση του Μεσσήνιου ρέφερι ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς ΠΑΟΒ, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δίλεπτη διακοπή.

varda2

Και σα να μην έφτανε αυτό στο 35’ μετά από φάουλ του Φωτάκη και κεφαλιά πάσα ο Σιαλμάς έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα άψυχο σουτ, σε μια φάση που δε… μύριζε κίνδυνο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπούταγλη, κάνοντας το 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης οι Αχαιοί είχαν οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του Μωραϊτη, ενώ στο 49’ σε σουτ του Αγουρίδη μπλόκαρε ο Βρονταράς και στο 56’ ο Καπούταγλης μπλόκαρε σε ενέργεια του Ελευθεριάδη.

Η Βάρδα, που στο 61’ είχε και σουτ λίγο άουτ του Ντόμα, ανέβασε στροφές μετά το 70’ και πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει κινδύνους στην καλύτερη άμυνα του ομίλου, με εξαίρεση μια σέντρα σουτ του Καζαντζή στο 86’.

Οι συνθέσεις

ΒΑΡΔΑ: Καπούταγλης, Καρούτης (62’ Π. Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Γ. Πολίτης, Βατσής (57’ Φωτόπουλος), Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (63’ Καζαντζής).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (68’ Μπιτσάκος), Στεργίδης (57’ λτ Κωνσταντινίδης), Σαλμάς (46’ Μωραϊτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος