FOLLOW US: facebook twitter

Αχαϊκή-Πανηλειακός 0-1: Κλείδωσε την τρίτη θέση

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός νίκησε 1-0 στην Κ. Αχαγιά την Αχαϊκή, που καιγόταν για τη νίκη και είναι πλέον πολύ κοντά στο να κατακτήσει την 3η θέση καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την Καλαμάτα και έχει να αγωνιστεί στην Πύλο με τον υποβιβασμένο Τσικλητήρα και με τον ΠΑΟΒ στον Πύργο.

Η Αχαϊκή ήταν καλύτερη στο α΄ μέρος και στο 20΄ το σουτ του Κοκκίνη πέρασε λίγο άουτ. Στο 28΄ μια κεφαλιά του Παπαδόπουλου μπλόκαρε ο Καπετανάκης και στο 36΄ το σουτ του Σταυρόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη μεγάλη φάση για τον Πανηλειακό, με τον Λεβέντη να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Δρακόπουλο αλλά ο γκολκίπερ της Αχαϊκής απέκρουσε σωτήρια.

0-1 με πέναλτι

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68΄ ο Χατζηστάμου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Γιάννης Σωτηρόπουλος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα (0-1). Στο 72΄ λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 με τον Γκοτσούλια αλλά ο Δρακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.  Και στο 77’ οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν νέο πέναλτι και πάλι σε ανατροπή του Χατζηστάμου όμως ο διαιτητής δεν διαπίστωσε παράβαση.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ρίλντι, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος, Χαρικιόπουλος, Κοκκίνης, Σταυρόπουλος, Μούνγκουλι (70’ Αποστολόπουλος).

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Μπουρνέλης, Νικολόπουλος, Γκοτσούλιας (90’ Βουργουτζής), Χατζηστάμου (85’ Κατελούζος), Σέχου, Σωτηρόπουλος (82’ Κρεββατάς).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος