FOLLOW US: facebook twitter

Λεωνίδιο-ΠΑΟ Βάρδας 0-2: Αγκάλιασε την παραμονή ο ΠΑΟΒ

Ημερομηνία: 19-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας έκανε το καθήκον του, νίκησε 2-0 το Λεωνίδιο στην πόλη της Αρκαδίας και αγκάλιασε την παραμονή καθώς βρίσκεται πλέον στο +5 από την Αχαϊκή και τη Ζάκυνθο, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Ηλείας θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το α΄ ημίχρονο αλλά απώλεσε πολλές ευκαιρίες. Μπήκε μπροστά στο σκορ στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Ανδρέα Γούρμου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Πολίτη και από κει και πέρα ήταν άστοχη μέχρι το 89ο λεπτό. Στο 19′ σουτ των Γούρμου και Κωνσταντινίδη έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Λεωνιδίου. Στο 22′ σέντρα του Θανάση Νικολόπουλου, κεφαλιά -γύρισμα του Γούρμου στον Κωνσταντινίδη , αυτός έπιασε γυριστό σουτ πάνω στον Γιαννούση. Στο 39′ ο ΠΑΟΒ είχε οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κωνσταντινίδη και στο επόμενο λεπτό μια κεφαλιά του Λιόση λίγο άουτ.

0-2 στο 89΄

Στην επανάληψη το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε για τους «πράσινους». Στο 49′ ο Γούρμος βγήκε τετ-α-τετ  αλλά το πλασέ του απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Λεωνιδίου. Στο 62′ ο Κωνσταντινίδης ανατράπηκε καθαρά μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα και στο 83′ «κεραυνό» του Καρούτη έδιωξε με υπερένταση ο Γιαννούσης. Εν τέλει, στο 89΄ ο Παλιάτσας, που είχε περάσει στο παιχνίδι έξι λεπτά πριν, με ωραίο σουτ έκανε το 2-0 και κλείδωσε τη νίκη του ΠΑΟΒ.

Καλύτεροι από τον Παμβουπρασιακό, οι Χούσα, Λιόσης, Γούρμος, Δημήτρης  και Θανάσης Νικολόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης, Λάτσης, Σαρρής (85΄ Βερβέσος), Μπαϊρακτάρης (46΄ Βρεττάκης), Σ. Γιαννούσης, Χιώτης (90΄ Λάλας), Τσεμπερλής, Π. Κύριος,  Α. Κύριος, Μπακάλης, Κατσικαδάς.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χούσα, Νικολόπουλος Δ., Δημητρίου, Ανδριέλος (35΄ λ.τρ. Καρούτης), Γ. Πολίτης, Θ. Νικολόπουλος (66΄ Ντόμας), Γούρμος (76΄ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης (83΄ Παλιάτσας), Π. Πολίτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος