FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος-Α.Ε. Πηνείας 1-2: Άλμα παραμονής η Πηνεία

Ημερομηνία: 30-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56117″ img_size=”full”][vc_column_text]H Α.Ε. Πηνείας νίκησε χθες 2-1 τον Ατρόμητο στα Καβάσιλα για το πρώτο παιχνίδι των πλέι-άουτ  και θέλει άλλους δύο βαθμούς για να παραμείνει στην Α1. Το επόμενο παιχνίδι είναι στην έδρα της και με νίκη θα ανανεώσει τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Ο Ατρόμητος θέλει 4 βαθμούς στα δύο επόμενα ματς.

Στο α΄ μέρος ο Κουτσόπουλος από πλευράς Πηνείας είχε δοκάρι.  Στην επανάληψη η ομάδα του Ανδρέα Κορμπάκη μπήκε δυνατά  και στο 49΄  άνοιξε το σκορ με τον Β. Παρασκευόπουλο.

Τρία λεπτά μετά όμως, ο Δημητρίου, μετά από λάθος του τερματοφύλακα της Πηνείας, ισοφάρισε 1 – 1. Οι κιτρινόμαυροι στο 55΄ είχαν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο και στο 90΄, η «χρυσή» αλλαγή του Ανδρέα  Κορμπάκη, Κ. Χριστόπουλος, βγήκε τετ-α-τετ και έγραψε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητος Κ.: Κολλίντζας, Σιδηρόπουλος, Φωτόπουλος, Μαράτος, Καράβελας, Δημητρίου, Κορισσιάνος, Α. Κορκός, Γαλιάτσος, Παπαδόπουλος, Γ. Κορκός.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Ι. Παρασκευόπουλος, Κανδυλιώτης, Κ. Λιακόπουλος, Μπλούφας, Ρούγκο (58΄ Κ. Χριστόπουλος), Δ.Λιακόπουλος, Χριστακόπουλος, Κουτσόπουλος (80΄ Γεωργόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος