FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Ξενοφών 2-1: Με ανατροπή… βλέπει τελικό!

Ημερομηνία: 30-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Γεωργόπουλος και Μπουρλάκης γύρισαν το ματς στο β΄ μέρος

Η Δόξα Ν.Μανολάδας έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1, μετά την επικράτησή της επί του Ξενοφώντα με σκορ 2-1, το απόγευμα του Σαββάτου στο «Β. Μουρκιώτης». Και μάλιστα η νίκη ήρθε με ανατροπή από τους παίκτες του Γιώργου Λαγού, που βρέθηκαν να χάνουν από το 2ο λεπτό! Πλέον, οι «αετοί» θέλουν ένα βαθμό στα επόμενα ένα ή δυο ματς που θα γίνουν για να σφραγίσουν την είσοδό τους στους τελικούς, ενώ ο Ξενοφών μόνο νίκη στην Κρέστενα και διπλό στο τελευταίο ματς στη Ν.Μανολάδα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τον Ξενοφώντα (αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ντέγιαν Μιλοσέσκι) αλλά και έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Δόξας. Ήταν το 2ο λεπτό όταν ο Λιούρης βρέθηκε στο έδαφος τραυματισμένος και λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Μπακατσέλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 5ο λεπτό ένα σουτ του Κολτσίδα πέρασε λίγο άουτ και στο επόμενο λεπτό μια επικίνδυνη σέντρα του Παντελή έδιωξαν δύσκολα σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ξενοφώντα. Στο 10΄ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος είχε ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος. Στο 26΄ ο Μπακατσέλος μπήκε ωραία από αριστερά και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί και στο 28΄ δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτρουμπής.

Ανατροπή σε 5 λεπτά

Στο β΄ ημίχρονο η Δόξα ήταν καλύτερη και πίεσε για την ανατροπή. Στο 47΄ ο Μηλαδόπουλος σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κουτρουμπής απέκρουσε και στο 53΄ ύστερα από φάουλ του Μπακατσέλου ο Κωνσταντόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 59΄ δυνατό σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στην αγκαλιά του Κουτρουμπή και στο 61΄ σουτ του Μπακατσέλου έξω από την περιοχή  πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κανελλόπουλου.

Ώσπου μέσα σε πέντε λεπτά η Δόξα ανέτρεψε το σκορ. Στο 66΄ ο Γεωργόπουλος με βολέ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1)και στο 70΄, μετά από πάσα του Μηλαδόπουλου από αριστερά, ο Μπουρλάκης έδωσε προβάδισμα στους «αετούς» (2-1).

Στο 78΄ ο Μπουρλάκης σούταρε στη κίνηση, ύστερα από σέντρα του Μηλαδόπουλου από αριστερά, αναγκάζοντας τον Κουτρουμπή στην απόκρουση του αγώνα. Κάπως έτσι το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Καλύτεροι από τη Δόξα οι  Μπουρλάκης, Λιούρης, Μηλαδόπουλος και Γεωργόπουλος μέχρι τον τραυματισμό και την αντικατάστασή του και από τον  Ξενοφώντα οι  Κουτρουμπής Αναμουρλίδης και Μπακατσέλος.

 

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος, Παντελής (71΄ Δημητρόπουλος), Σιούλας, Κολτσίδας, Λιούρης, Πυρρής, Μηλαδόπουλος (83΄ Χρυσανθόπουλος), Κριμπάς, Γεωργόπουλος (73΄ λ.τρ,. Σδρόλιας), Μπουρλάκης, Παπαδάτος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης, Κωνσταντόπουλος, Τ. Κουτσογιαννάκης (67΄ Αντωνόπουλος), Φ. Παναγόπουλος, Αλεξόπουλος (73΄ Μ. Παναγόπουλος), Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος