FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Ενιπέας 3-1: Καταιγιστική Νίκη…

Ημερομηνία: 30-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τρία γκολ στην επανάληψη, ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και είναι μια ανάσα από τους τελικούς

Η Νίκη Τραγανού ήταν καταιγιστική στο β΄ ημίχρονο και με τρία γκολ, τα δύο από τον… μπαρουτοκαπνισμένο από τέτοια ματς, Γιώργο Γεωργιόπουλο, κέρδισε 3-1 τον Ενιπέα το Σάββατο στο Τραγανό και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους τελικούς της Α1. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου θέλει πλέον ένα βαθμό είτε στο Λαντζόι είτε στο τρίτο παιχνίδι που θα γίνει (αν χρειαστεί) στην έδρα της, για να δώσει συνέχεια στο όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ο Ενιπέας, που έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το ματς στο α΄ ημίχρονο, θέλει τώρα μόνο νίκη στο Λαντζόι, για να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς.

Αιφνιδίασε ο Ενιπέας

Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και σκόραρε νωρίς. Στο 12΄ ο Βαγγόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Ραυτόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 17΄ η Νίκη προσπάθησε να απαντήσει και ο Γεωργιόπουλος πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Δύο λεπτά μετά οι «πράσινοι» έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2, σε διπλό δοκάρι! Καταρχάς, ο Τσαντίλης βγήκε τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ της Νίκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Ο Τσαντίλης το εκτέλεσε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Αντωνόπουλου και χτύπησε ξανά στο δοκάρι! Στα εναπομείναντα λεπτά του α΄ ημιχρόνου, είχαμε μόνο δύο σουτ από Γεωργιόπουλο και Γκρίλλα που δεν βρήκαν στόχο.

Ο Γεωργιόπουλος είχε τις απαντήσεις

Στην επανάληψη η Νίκη Τραγανού μπήκε αποφασισμένη να γυρίσει το ματς και αυτό έπραξε. Πίεσε την εστία του Δασκαλόπουλου εξαρχής και  στο 49΄ από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου ο Γεωργιόπουλος ισοφάρισε με πλασέ (1-1). Και δύο λεπτά μετά, ξανά ο έμπειρος επιθετικός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Στο 75΄, σε ωραία αντεπίθεση της Νίκης, ο Νίκος Κολοτούρος έγραψε το 3-1 και σφράγισε τη νίκη των «μπλε». Στο 80΄ και στο 85΄ Ραυτόπουλος και Καλογερόπουλος σημάδεψαν τα δοκάρια.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Γεωργιόπουλος, Νίκος Κολοτούρος, Μπράβος και Καλογερόπουλος και από τους «πράσινους» οι Ραυτόπουλος, Δ. Τσίγκρηλας.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Μπράβος, Δούλος, Ν. Κολοτούρος (87′  Στ. Κολοτούρος) Δ. Κολοτούρος (90+΄ Βουρτσάνης), Γεωργιόπουλος (77′ Παπαχριστόπουλος), Παρασκευόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος).

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος (89′ Γκουβέρος), Δαλαβούρας, Κύτταρης (60′ Π. Τσίγκρηλας), Κωτσάκης, Δ. Τσίγκρηλας  Γκρίλλας, Τριανταφύλλης (84′ Καλαντζής), Παπαγεωργίου (79′ Μάζης), Τσαντίλης, Ραυτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος