FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Το μυαλό στον Ηρόδοτο

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ήττα 5-0 από τον Παναρκαδικό με πολλούς μικρούς στη σύνθεσή του

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχει ρίξει το βάρος αποκλειστικά στα πλέι-οφ για την άνοδο στη Football League, όπου την Κυριακή παίζει με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου και γι’ αυτό χθες, υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού, παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες στο ματς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με τον Παναρκαδικό. Μάλιστα, στον πάγκο των «βυσσινί» ήταν ο Λύσανδρος Τζαβάρας.  Ως εκ τούτου γνώρισε την ήττα με 5-0 από την ομάδα της Τρίπολης, η οποία παρατάχθηκε με βασικούς.

Τα τρία πρώτα γκολ μπήκαν με κεφαλιές του Συρεγγέλα! Στο 16΄ ο Λυμπερόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Συρεγγέλας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά μετά ο Τσέκος σέντραρε και ο επιθετικός του Παναρκαδικού, με τον ίδιο τρόπο, έκανε το 0-2. Και στο 30΄ ο ίδιος παίκτης, εκ νέου από αέρος, διαμόρφωσε το 0-3. Ο Αστέρας είχε στη βασική ενδεκάδα μόνο τρεις έμπειρους τους Αντωνόπουλο, Σταθάτο, Παπαπέτρου και λίγο πριν το 0-3 ο Αντωνόπουλος είχε καλό σουτ λίγο άουτ.

Άλλα δύο γκολ στο τέλος

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε καθώς το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Γιουκούδης, που είχε περάσει στο παιχνίδι με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, σκόραρε δύο φορές και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5.

Ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν ρίχνει την ψυχολογία των «βυσσινί»  ενόψει των πλέι-οφ καθώς σε αυτούς τους αγώνες θα παραταχθούν με όλα τους τα όπλα για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Football League.

Καλύτεροι από τον Αστέρα οι Σταθάτος, Αντωνόπουλος, Μαρκόπουλος, Παπαπέτρου καθώς  και ο γκολκίπερ Βλάχος, που στο β΄ μέρος έκανε καλές αποκρούσεις.

Αστέρας (Τζαβάρας): Βλάχος, Παπαπέτρου, Βελισσάριος, Γιαννόπουλος (46′  λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Μαρκόπουλος, Σταθάτος (60′ Χριστοδουλόπουλος), Αθανασούλης, Καραγιάννης (78′ Τζόκολα), Αντωνόπουλος, Κυριακόπουλος (73′ Παυλόπουλος).

Παναρκαδικός (Αντωνόπουλος): Σάριτς, Τσέκος, Μπούτας (46′ Τσιώλης), Μπαξεβάνου (46′ Μπινιώρης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Λυμπερόπουλος (46′ Γιουκούδης), Ευαγγέλου, Καδάς (53′ Καπετανάκης), Συρεγγέλας.

*Στον άλλο ημιτελικό του ομίλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, Παλληξουριακός-Τσιλιβή 2-3 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος