FOLLOW US: facebook twitter

Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης για τους συμβασιούχους στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας: 588 αιτήσεις για 87 θέσεις!

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Η Αρχαία Ολυμπία- Μουσεία και Αρχαιολογικός χώρος, όπως και το Μουσείο του Πύργου, είχαν όπως ήταν αναμενόμενο τον μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων

 

588 συνολικά αιτήσεις υποβλήθηκαν από Ηλείους ενδιαφερόμενους για τις 87 θέσεις εποχικών που προκήρυξε το Υπουργείο Πολιτισμού για την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας! Η κρίση και η ανεργία έκαναν κι εδώ το «θαύμα» τους, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των υποψηφίων ήταν τεράστιο και οι αιτήσεις εφταπλάσιες των θέσεων!  Μάλιστα για 1 μόλις θέση νυχτοφύλακα για τον Επικούρειο Απόλλωνα και 1 για το Χλεμούτσι, υποβλήθηκαν αντίστοιχα 28 και 34 αιτήσεις. Βεβαίως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την Αρχαία Ολυμπία, τον αρχαιολογικό χώρο και τα μουσεία, όπου κατατέθηκε ο μεγαλύτερος όγκος αιτήσεων, όπως και για τους ημερήσιους φύλακες στο Μουσείο του Πύργου.

Οι πίνακες κατάταξης) της Προκήρυξης ΣΟΧ 1/2018 (ΑΔΑ:Ψ60Γ4653Π4-0ΣΨ) για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 7 μηνών, των  87 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας,  αναρτήθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ (Διοριστέοι, Επιλαχόντες, Απορριπτέοι).

Οι 87 θέσεις αφορούσαν  αρχαιοφύλακες, νυχτοφύλακες και προσωπικό καθαριότητας για τα Μουσεία και τον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, το Μουσείο και τον Αρχαιολογικό Χώρο Κάστρου Χλεμούτσιου, τον Αρχαιολογικό Χώρο Ναού Επικουρίου Απόλλωνα στις Βάσσες και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου. Σύμφωνα με την προκήρυξη η πρόσληψη αφορά 63 θέσεις ημερήσιων αρχαιοτήτων ΔΕ για τα μουσεία της Ολυμπίας και τον αρχαιολογικό χώρο, 3 ημερήσιους φύλακες για το Χλεμούτσι, 3 ημερήσιους φύλακες για τον Επικούρειο Απόλλωνα, 5 ημερήσιους φύλακες για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου, 7 νυχτοφύλακες αρχαιοτήτων για την Ολυμπία, 1 νυχτοφύλακα για τον Επικούρειο και 1 για το Χλεμούτσι και 4 ακόμα άτομα βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας ΥΕ για τον αρχαιολογικό χώρο και τα Μουσεία της Ολυμπίας.

«Σκοτωμός» έγινε για 1 θέση νυχτοφύλακα στον Επικούρειο, όπου κατατέθηκαν 28 αιτήσεις!

 

Οι αιτήσεις που έγιναν ανά ειδικότητα, ήταν Ημερήσιοι φύλακες για την Αρχαία Ολυμπία 165 αιτήσεις, 43 για ημερήσιους φύλακες στον Επικούρειο Απόλλωνα,  120 για ημερήσιους φύλακες στο Μουσείο Πύργου,  για το Μουσείο στο Κάστρο Χλεμούτσι 48, καθαριότητα ΥΕ 48 αιτήσεις, Νυχτοφύλακες Ολυμπίας 102 αιτήσεις, Νυχτοφύλακες στο Χλεμούτσι 34, Νυχτοφύλακες Επικούρειος 28 αιτήσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος