FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σόκαρε ο τραυματισμός του Σάκη

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τέλος το καλοκαίρι. Τέλος και το πρώτο κομμάτι της σεζόν, που είχε πολλά περισσότερα απ’ όσα κάποιος μπορεί να σκεφτεί. Επιστροφή στη στήλη και για τον υπογράφοντα που δίνει το «παρών» από την έκδοση της εφημερίδας.

*Η νέα περίοδος για τον υπογράφοντα ξεκινάει με την καταγραφή του πλέον δυσάρεστου γεγονότος που μπορεί να συμβεί σε ποδοσφαιριστή. Είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Διονύση Πλαστουργού στο σαββατιάτικο παιχνίδι, υποτίθεται φιλικό προετοιμασίας με την Αχαϊκή.

*Άτυχος στο έπακρο ο Σάκης, μπήκε στο 75΄ και στο 80΄ ο Σαμπανέι, που είχε «λυσσάξει» στο παιχνίδι ήταν ο αίτιος του σοβαρού τραυματισμού του. Έπεσε με ασυνήθη δύναμη πάνω του. Το αποτέλεσμα τραγικό.

 

Πώς είδαμε το παιχνίδι

Ο Πανηλειακός του Γ. Κούτση φάνηκε πολύ σφιγμένος και τρακαρισμένος, λες και οι παίκτες του έδιναν… εξετάσεις. Οι παίκτες του Γαβριλόπουλου παίξανε δυνατά, ειδικά στην άμυνα. Στη μοναδική τους επίθεση σε όλο το πρώτο ημίχρονο σκόραραν με το νεαρό Σταυρόπουλο. Οι παίκτες του Πανηλειακού πέσανε πάνω στον εξαιρετικό πορτιέρο Δρακόπουλο, που έκανε δύο φοβερές αποκρούσεις κι έχασαν το ματς. Ήταν η πρώτη φιλική ήττα φέτος!

*Στο 75΄ είχε πια σουρουπώσει. Και το ερώτημα είναι γιατί οι διοργανωτές ξεκίνησαν στις 6 το παιχνίδι, ενώ δεν προβλεπόταν να ανάψουν οι προβολείς. Μάλιστα το παιχνίδι ξεκίνησε στο β΄ μέρος με δεκάλεπτη αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Έτσι νυχτώσαμε.

*Θέλω να προσθέσω ότι οι διαιτητές ακόμη και στα φιλικά πρέπει να δείχνουν τις κίτρινες, γιατί το φιλικό έγινε πολλές φορές σκληρό.

 

Ο Γραμμένος

Γίνανε και οι εκλογές στην ΕΠΟ. Όλοι ξέρουμε την αναμενόμενη νίκη Γραμμένου. Ποτέ δεν άνηκα δημοσιογραφικά στο χώρο του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας. Άλλωστε τα έγραφα εκάστοτε. Στην αντιπολίτευση και η ΕΠΣ Ηλείας. Στον πάτο η υποψηφιότητα που στήριξε (όπως γράφτηκε) η Διοργανώτρια και ο πρόεδρός της που ψήφισε. Με τις… υγείες τους!

 

«Μπαλώθηκε» η κατάσταση

Φοβερά πράγματα στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής. Δύο ομάδες (το Λαμπέτι και ο Αμπελόκαμπος) δεν δήλωσαν συμμετοχή! Η κατάσταση «μπαλώθηκε» με τη συμμετοχή της Α.Ε. Πηνείας, το μέλλον της οποίας προβλέπεται ζοφερό. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα της… πλάκας, αφού και η Προοδευτική έχει πολλά προβλήματα. Στο… δρόμο θα κριθούν όλα!

 

Το νέο Κύπελλο

Ξεκίνησε η περιπέτεια του Κυπέλλου των… ομίλων. Φοβερή ιδέα. Μοναδικότητα σ’ όλη την Ελλάδα. Θα το αναλύσουμε ώστε να αντιληφθείτε την ταλαιπωρία. Κρίμα που στο συμβούλιο της ΕΠΣ μπήκαν και νέοι παράγοντες…

 

Ο Αστέρας για πολλά

Στο φιλικό με τα Τρίκαλα ο Αστέρας έδειξε πολλά πράγματα. Σ’ όλη την Πελοπόννησο λογαριάζεται ως πρώτο φαβορί.

 

Αρκετά ακόμη

Με τη διαιτησία δεν τελειώσαμε, έχουμε αρκετά να σχολιάσουμε και από το σεμινάριο και από την ως τώρα αξιολόγηση των διαιτητών…

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος