FOLLOW US: facebook twitter

ΑΟΛΑΠ: Δυνατός ο Λαϊνόπουλος

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κατέλαβε την 4η θέση στο Σπριντ Καλαμάτας-Εξαιρετικοί και οι Πανούτσος, Καραγκούνης

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Κυριακή το Ράλι Σπριντ Καλαμάτας, που αποτέλεσε τον 3ο Γύρο του Κυπέλλου Χώματος, με τους αθλητές της ΑΟΛΑΠ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Λαϊνόπουλος Στέλιος και Παπαδόπουλος Αναστάσιος, που τα νέα χρώματα φαίνεται να τους έφεραν γούρι, όχι μόνο τερμάτισαν αυτή τη φορά αλλά με  προσεκτική αλλά και γρήγορη οδήγηση κατέκτησαν την 4η θέση στη Γενική κατάταξη, δίνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια!
Εξαιρετική επίδοση των Πανούτσου Παναγιώτη-Αλεξανδρόπουλου Φώτη, οπού με το μικρό όπλο Toyota Yaris πυροβόλησαν και κατέκτησαν την 6η θέση της γενικής, την 2η στην F2 και την πρώτη στην κατηγορία τους C6/A5!

Μεγάλος άτυχος ο αθλητής της ΑΟΛΑΠ Αγγελόπουλος Αντώνης με συνοδηγό τον Τσαπέκη Δημήτρη από το ΑΣΜΑ Ηλείας, που βρέθηκαν στην 5η θέση της γενικής κατάταξης και την 1η στην F2 και C6/A5, μέχρι το μοτέρ του Yaris να ανεβάσει θερμοκρασίες και να τους ωθήσει σε εγκατάλειψη στο τελευταίο πέρασμα της ειδικής διαδρομής.
Άτυχος επίσης και ο Λυμπερόπουλος Χρήστος, συνοδηγός του Μαχαίρα Κωνσταντίνου της ΛΑ Σπάρτης, που η στιγμή τους στο πρώτο πέρασμα δεν τους επέτρεψε να συνεχίσουν.

2ος στην  C6/A5 ο Καραγκούνης

Εξαιρετική παρουσία είχαν και οι Καραγκούνης Ηλίας-Κωνσταντόπουλος Φώτης με Toyota Starlet, οι οποίοι κατέκτησαν τη 2η θέση στην C6/A5 με σταθερή και σβέλτη οδήγηση.
Δυστυχώς, ο Παπανικολάου Ίαν, συνοδηγός του Ιωάννη Βορριά της ΑΛΑΜΜ με Mitsubishi Pajero, δεν πήρε εκκίνηση το πρωί του αγώνα καθώς το μοτέρ του “τέρατος” αποφάσισε να κάνει τα δικά του παιχνίδια παρά τις προσπάθειες της ομάδας.

Η ΑΟΛΑΠ συγχαίρει όλους τους αγωνιζόμενους καθώς και την ΑΛΑΚ Μεσσηνίας για τον πολύ όμορφο αγώνα.
Επόμενο ραντεβού, στο δικό μας Ράλι Σπριντ Αμαλιάδας, που αποτελεί τον  4ο Γύρο του Κυπέλλου Χώματος, στις 7-8 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος