FOLLOW US: facebook twitter

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Drift: Ξανά στο βάθρο ο Τσέλος

Ημερομηνία: 12-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο στη γειτονική Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην γνωστή πίστα της Λιθακιάς.
Παρών ήταν και ο Νίκος Τσέλος με το θηριώδες Mazda Rx8 και όπως πάντα με σταθερή απόδοση κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο κερδίζοντας την 3η θέση, μια θέση που κατέχει και στη γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Δυνατός από την αρχή

Ο Ηλείος οδηγός έδειξε από την αρχή ότι θα διεκδικήσει μια καλή θέση αφού με δυνατά – τεχνικά μονά περάσματα απέσπασε 92 βαθμού που αντιστοιχούσαν στην δεύτερη καλύτερη βαθμολογία. Έτσι πέρασε κατευθείαν στην 8άδα λόγω των λίγων συμμετοχών, όπου αγωνίστηκε στα διπλά περάσματα με τον Χρυσανθόπουλο με BMW και πέρασε στην 4άδα όπου αγωνίστηκε με το Χρήστο Χαντζαρά.

Ήταν μια μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με νικητή τον Χαντζαρά, ο οποίος πέρασε στον τελικό τερματίζοντας 2ος αφού μεγάλος νικητής του αγώνα ήταν ο Δημητρόπουλος με BMW E30.
O Τσέλος στο μικρό τελικό κέρδισε τον Τούντα με Ford Mk2 κατακτώντας έτσι την 3η θέση στο βάθρο, όπου ανέβηκε με την κόρη του Αφροδίτη παραλαμβάνοντας το κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσέλος πάει για… ρεκόρ ισοβαθμίας αφού ήταν ο μοναδικός που οι κριτές έδωσαν ισοβαθμία και επανάληψη! Να πούμε όμως ότι αυτή την φορά δεν έκαναν τραγικά λάθη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος