FOLLOW US: facebook twitter

«Έρχεται» η πρώτη Λευκή Νύχτα στον Πύργο! – Μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση στην κεντρική πλατεία

Ημερομηνία: 10-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

agora-pyrgos-kinisi

Στις 20 Αυγούστου με δελεαστικές προσφορές στην αγορά και μουσικοχορευτικά events στους πεζοδρόμους

Η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στον Πύργο, αποτελεί πλέον γεγονός! Το Σάββατο 20 Αυγούστου η αγορά της πόλης του Πύργου, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, που πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου και ο Δήμος Πύργου με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Ηλείας, θα είναι γιορτινή προσφέροντας σε όλους μια μοναδική νύχτα.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί προσφέροντας ασυναγώνιστες τιμές, προσφορές  και δελεαστικές εκπτώσεις, με στόχο την τόνωση της αγοράς ενώ μια μεγάλη συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, δωρεάν για όλους!

Με την Λευκή Νύχτα δίνεται  το κίνητρο στον επισκέπτη να περπατήσει νύχτα την πόλη μας και την όμορφη αγορά της, μέσα σε μία χαρούμενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα,

καθώς και την ευκαιρία για την τόνωση και ανάπτυξη της εμπορικής κίνησης και δραστηριότητας.

Είναι μια προσπάθεια που έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές άλλες πόλεις και από καιρό γνωρίζουμε πως υπήρχαν πολλές συζητήσεις για την υλοποίησή της και στην πόλη του Πύργου.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε αν η Πυργιώτικη «Λευκή νύχτα» θα έχει την ανταπόκριση που της αξίζει.

mpasis-dimitris

Όλος ο Πύργος μια μεγάλη γιορτή, μέχρι τα ξημερώματα και πολλά events και μια σειρά από μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, με κορυφαία την μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση.

Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, θα ερμηνεύσει τραγούδια που αγαπήσαμε.

Η ωριμότητα της φωνής του και η μοναδική του ερμηνεία, υπόσχονται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και όλοι θα μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά τον αγαπημένο ερμηνευτή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος