FOLLOW US: facebook twitter

2η βραδιά Καραγκιόζη από τον βραβευμένο Τάσο Γεωργίου την Κυριακή στο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ

Ημερομηνία: 10-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

karagiozis-georgiou

Από το Σύλλογο Σταφιδοκαμπιτών Αθήνας & το Πνευματικό – Καλλιτεχνικό Κέντρο

Μετά την πολύ επιτυχημένη «Βραδιά Καραγκιόζη» που σκόρπισε άφθονο γέλιο πέρυσι το καλοκαίρι, ο Σύλλογος Σταφιδοκαμπιτών Αθήνας φέρνει ξανά στο Σταφιδόκαμπο τον καταξιωμένο καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Γεωργίου, μαθητή του αείμνηστου Ευγένιου Σπαθάρη, κι όχι μόνο. Το μόνο που αλλάζει φέτος είναι ο χώρος που θα δοθεί η παράσταση. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης που αναμένεται να έχει, η «2η Βραδιά Καραγκιόζη» θα φιλοξενηθεί στον άνετο και δροσερό θερινό κινηματογράφο ΣΙΝΕ ΡΟΔΟΝ, την Κυριακή 14 Αυγούστου στις 9.00 μ.μ.

karagiozis-georgiou-galanopoulos

Ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος καραγκιοζοπαίχτης της νέας γενιάς, Τάσος Γεωργίου, θα βρεθεί από την Αθήνα στην Ηλεία, για μία και μοναδική παράσταση, την οποία «έκλεισε» με πολύ μεγάλη χαρά από την πρώτη στιγμή, αφού πέρυσι το καφενείο του χωριού είχε γεμίσει ασφυκτικά, ενώ το κοινό χειροκροτούσε συνέχεια κλαίγοντας από τα γέλια!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους ξυπόλυτου «πολυμήχανου» ήρωα, προσφορά του Συλλόγου Σταφιδοκαμπιτών Αθήνας, που θα έχουν την ευκαιρία μάλιστα να απολαύσουν δωρεάν ποπ-κορν και νερό, προσφορά του Πνευματικού και Καλλιτεχνικού Κέντρου Σταφιδοκάμπου, το οποίο συνδιοργανώνει τη βραδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος