FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργου: Γλέντι για το φινάλε της κυνηγετικής σεζόν

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

kinigetikos-sullogos-pita1

Έκοψε την πίτα του

Περίμεναν την λήξη της σεζόν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, όπως ξεκινά η προσμονή για την έναρξη της κυνηγετικής σεζόν 2017-2018. Οι κυνηγοί του Πύργου, συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του συλλόγου για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο την περίσταση.

kinigetikos-sullogos-pita6

Το γλέντι λίγο μετά τις δώδεκα είχε φουντώσει για τα καλά με όλα τα απαραίτητα στο τραπέζι αλλά και με πολύ κέφι από τους κυνηγούς, αρκετοί εκ των οποίων συμμετείχαν οικογενειακά.

kinigetikos-sullogos-pita5

Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου Άλκης Κωνσταντόπουλος τόνισε στο χαιρετισμό του πριν την κοπή της πίτας ότι «… φέτος βλέπω χαμογελαστούς κυνηγούς, ευχαριστημένους από την φετινή σεζόν. Πράγματι ήταν εντυπωσιακές οι αφίξεις των θηραμάτων και πιστεύω πως όλοι μας μείναμε ευχαριστημένοι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι παρότι υπήρξε αυτή η παράταση οι κυνηγοί δείξαμε ότι μπορούμε να σεβαστούμε τους νόμους, ήμασταν σε πολύ μεγάλο βαθμό συνεπής γιατί όλα κρίνονται και από την στάση μας και εξαρτάται το μέλλον του κυνηγίου και πιστεύω πως με την στάση μας δείξαμε πως μπορούμε να τηρούμε τους νόμους».

kinigetikos-sullogos-pita3

Σχολίασε ακόμα πως οι κυνηγοί θα πρέπει να είναι φειδωλοί με τις αναρτήσεις στα social media σχετικά με τις επιτυχίες τους, ευχήθηκε σε όλους υγεία με τις οικογένειές τους. «…για να μπορούμε να ασκούμε και αυτή την αγαπημένη μας δραστηριότητα που είναι το κυνήγι και θέλω όλοι με την στάση μας να προστατεύσουμε το κυνήγι, να είμαστε δίπλα στον σύλλογο για να είναι ισχυρός και να μπορεί να διεκδικεί αυτό κάθε χρονιά. Είναι αγώνας που δίδεται κάθε χρόνο για να βγει η ρυθμιστική και να μπορούμε να κυνηγάμε» συμπλήρωσε.

kinigetikos-sullogos-pita4

Το φλουρί για τον τυχερό αντιστοιχούσε σε ένα κιβώτιο με δέκα κουτιά φυσίγγια, ενώ έγινε και λαχειοφόρος αγορά με δώρα σακιά με σκυλοτροφή και κουτιά με φυσίγγια, που προσέφεραν οι επαγγελματίες του χώρου (Τερζής, Σπηλιοτόπουλος, Βένδρας, Τρίμμης και Ζαφειράκης).

kinigetikos-sullogos-pita2


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος