FOLLOW US: facebook twitter

Ομορφιά και υγεία: 4 tips με Αλόη

Ημερομηνία: 07-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

aloe-vera

Η αλόη θεωρείται από τα πιο θαυματουργά φυτά που εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται από πολλούς λαούς για τις ευεργετικές ιδιότητές της κυρίως στην επιδερμίδα. Μαλλιά, νύχια, βλεφαρίδες, χείλη, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις παντού.

4 ακόμη tips που θα θες να τα κάνεις όπωσδήποτε.

aloe2

 Νύχια που σπάνε εύκολα;
Ανακάτεψε δύο κουταλιές της σούπας αλόη βέρα και δύο κουταλιές της φουντουκέλαιο. Στη συνέχεια εφάρμοσε λίγο από το μείγμα στα νύχια σου με μία μπατονέτα. Θα τα δεις αμέσως να γίνονται πιο λαμπερά. Εφαρμόζοντας τακτικά θα δυναμώσουν με την πάροδο του χρόνου.

aloi-demakigiaz

Ντεμακιγιάζ με αλόη; Γιατί όχι!

Είναι πολύ απλό! Βάλε λίγη αλόη σε ένα βαμβάκι και καθάρισε απαλά το πρόσωπο σου. Και θα αφαιρέσεις το μακιγιάζ και θα ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου.

aloi-akmi

Βοηθά στον αγώνα κατά της ακμής
Αν έχεις πρόβλημα ακμής, τότε η αλόη θα γίνει ο φύλακας άγγελος σου γιατί θα σε βοηθήσει να την ξεφορτωθείς. Πάρε ένα φύλο αλόης και τρίψε την εσωτερική του πλευρά στο πρόσωπο σου. Αυτό θα απομακρύνει τα βακτήρια που την προκαλούν. Τέλειο;

aloi-xeili

Θρεπτικό Lip Balm
Χειμώνας=κρύο. Κρύο = σκασμένα και πονεμένα χείλη. Η αλόη είναι εδώ για να κάνει τα χείλη σου πιο απαλά από ποτέ. Ανακάτεψε ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό λάδι καρύδας, ένα κουταλάκι του γλυκού ζελέ αλόης και ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη. Ρίξε το σε ένα δοχείο και άφησε το να σκληρύνει. Μόλις είναι έτοιμο άπλωσε συχνά στα χείλη σου με το δάχτυλο σου.

(queen)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος