FOLLOW US: facebook twitter

Ποδηλατοδρόμος Πύργου- Ανάβαση Όμπλου – Πρώτος ο Αιμιλιάνο στην γενική

Ημερομηνία: 12-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

podilato

1ος ο Χριστακόπουλος στους Μάστερς

2ος ο Τσέλος στους Έφηβους

Την περασμένη Κυριακή ο Π.Ο. Πατρών διοργάνωσε την Ανάβαση Όμπλου. Ο Ποδήλατοδρόμος Πύργου παρατάχθηκε ανάμεσα σε πλήθος συμμετεχόντων  με 10 αθλητές. Οι Δημ. Δημητρακόπουλος, Κώστας Κούβελας, Τάκης Μαρίνος, Γιώργος Κατσαρός, Τάσος Χριστακόπουλος, Αιμιλιάνο Βίλα,  Χαράλαμπος Τσέλος, Άννιμο, Θοδωρή Θεοδωρόπουλο.

podilato1

Με την διαδικασία της προεκκίνησης οι αθλητές περνώντας από δεξιά την Αχάια Κλάους μπήκαν στο πραγματικό μέρος του αγώνα. Ο Πυργιώτης πρωταθλητής Αιμιλιάνο Βίλα από νωρίς βρισκόμενος σε εξαιρετική φόρμα λίγες μέρες πριν αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα για αγώνες στην Κίνα, επέβαλε δυνατό ρυθμό μένοντας μόνος από την αρχή, παίρνοντας μια άνετη νίκη. Σε ρόλο υποστηρικτή ο Δημ. Δημητρακόπουλος και ο Κώστας Κούβελας που τερμάτισαν στην 4η και 6η θέση αντίστοιχα.

Ο Χριστακόπουλος βρισκόμενος σε καλή φόρμα τερμάτισε 1ος στη Β Μάστερς ενώ ο νεαρός Έφηβος Χαράλαμπος Τσέλος κατέκτησε την 2η θέση. Η ομάδα περισσότερο δυνατή από ποτέ επέστρεψε αυθημερόν στον Πύργο με τα “λάφυρα” των επιτυχιών δείχνοντας πως αποτελεί μια σημαντική περιφερειακή δύναμη.

Την ευθύνη για την αποστολή είχαν οι Κώστας Κούβελας και Δημήτρης Δημητρακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος